nadyana Publicat Martie 18, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 18, 2006 fetelor, ce fel de tunsori de poarta anul acesta?vreau o schimbare si nu ma pot decide.am parul de lungime medie si nu asi vrea sa-l tund f.mult.voi cum va tundeti? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau2toma Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 Eu m-am tuns acum o sapt .Am parul lung pana la mijloc si mi-am taiat breton filat din ce in ce mai lung [acela care tocmai a inceput sa se poarte pe-o parte] si mi-am filat parul in ditamai v-ul .Imi sta f bine asa .Stilista mi-a spus ca anul asta se poarta toate nuantele de maro .A si mi-am mai vopsit si parul jumate blond ,jumate maro [cool] Clau[vampa]si puiul ei Tomita[poc] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Martie 20, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 20, 2006 Clau, si eu am bretonul filat.imi place tunsoarea.Apropo de vopsit si de maro.Eu acum sunt saten inchis si ma gandeam sa ma fac tot asa doar ca un ton mai deschis.ma bate gandul sa combin 2 nuante dar nu prea stiu care.asi incerca un saten inchis(care sunt acum)si o nuanta de clond inchis.oare iese ceva?e bine ca incerci ceva nou.[il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau2toma Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Nadyana ,pai de ce sa nu iasa?Ai putea sa incerci nuantele de maro de la Safira [cred ca asa se scrie ].Au niste nuante dementiale. Claudia[vampa]si puiul ei Tomita[poc] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.