Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ajutor!...Sepie


koalitza

Recommended Posts

De curand m-am trezit cu prietena mea pe la mine, dar nu singura ,ci tinand in mana o punga ce continea un borcanas cu mici sepiute..Cahhh!

Dar ea m-a asigurat ca e foarte buna la gust si merita sa incerc. Am zis hai sa o fac si pe asta dar nu am nici o idee despre cum poate fi gatita.

Daca cineva cunoaste niste retete i-as fi recunoscatoare!

Va multumesc si Pofta Buna!

 

Koalitza

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu e cah deloc,doar ca are o consistenta ciudatica.Daca-ti plac alte fructe de mare,asta-i floare la ureche![:)]

Uite o reteta greceasca mai simpluta:id="Comic Sans MS">id="maroon">

INGREDIENTE:

caracatita,

2 cepe mari (taiate felii),

cativa catei de usturoi,

4-5 cartofi de marime medie (curatati si taiati cubulete mai mici),

1,5 pahare bulion,

1 pahar ulei,

1 cub delikat (sau ceva asemanator),

piper si paprika.

Spala animalul[:D] si taie-l in bucati mai mici.Infierbanta uleiul intro tigaie mai mare si pune la calit ceapa cu usturoiul,adauga sepia si apoi un amestec preparat din cubuletul de delikat cu apa fierbinte.Soteaza amestecul pana caracatita capata o culoare rosietica.Mai adauga apa si fierbe pana cand carnea devine moale,apoi pune ,pe rand,pasta de tomate,piperul si o lingura de paprika.Mai lasa la foc mic pana fierb cartofii si se ingroasa sosul.

Optional,la sfarsit se adauga un pahar de vin alb si se mai lasa putin pe foc.

 

Sau si mai simplu,fa-le pane:id="Comic Sans MS">id="maroon">Bati ou (3 oua/kg de caracatita),cu putin lapte,sare,piper si o mana de patrunjel proaspat tocat foarte fin.Inmoi caracatita in amestecul de mai sus si pui la prajit in ulei de masline,intorcand pe ambele parti,pana capata culoare aurie.

 

 

Irina,veve & croko[hia]id="size2">id="violet">id="Times New Roman">

poze1,2,3,4,5,6id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.




×
×
  • Adaugă...