Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Casa Pensii Bucuresti.Restanta plata medical

Lya

Recommended Posts

Buna!

Am si eu o intrebare,daca se mai afla cineva in situatia mea.Am fost asigurata la Casa de Pensii Bucuresti pana in decembrie 2005,si am un concediu medical neplatit din luna noiembrie 2005 pe motivul ca n-au bani si sa astept c-o sa mi trimita prin posta in 2 luni.Asta era la inceputul lui ianuarie ,pana atunci au spus ca probabil o sa ni-l pateasca ministerul muncii(era nebunia de la inceputul anului)

Mai e cineva in situatia mea?Are rost sa mai sper?

V-ati primit banii restanti de la casa de pensii Bucuresti?id="Comic Sans MS">id="teal">

[gravi]25 saptid="violet">id="violet"> [fetita]&[8**] printesa Rutyid="violet">id="violet">
id="Comic Sans MS">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Lya, mie nu mi-au platit medicalul pe decembrie, din aceleasi motive... au zis ca am suna in februarie daca se rezolva.. trb sa mai ajung pe la ei...

sper sa-i mai vedem...

incerc sa mai fac un drum pe-acolo... [V]

Cristina [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [bibe]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Lya, m-au sunat ei, sa ma duc sa-mi ridic banii... ca ii au scosi din banca... da un tf, vezi ce si cum... eu azi ii iau, adica cred ca deja i-a luat tati.

Cristina [copil]Andrei-Razvanid="blue">(2.08.2003)id="size1"> si [bibe]Iris-Sabinaid="red">(17.11.2005)id="size1">id="Comic Sans MS">

Andrei si Iris

Nazdravani de august-septembrie 2003

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...