laureta Publicat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 19, 2006 Sunt in dilema mareeee. Urmeaza o discutie pentru angajare.Am aflat ca este firma de mobila in extindere in tara.De abia au deschis birouri in Bucuresti(sediul fiind in provicie). Locul de munca presupune ocuparea cu actele firmei(au si export/import) ,banuiesc ca o sa fac de toate acolo receptie ,secretariat etc.Eu nu am mai lucrat pina acum(terminat facultate, postuniversitar bla bla bla) Intrebare ce salariu cer??.Nu mi sa facut oferta de salariu probabil ma vor intreba cat vreau. Pliz o parere[flo] Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxana1974 Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 hmm ... 6-700 de EURO? atata as cere eu...NET vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laureta Postat Martie 19, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 Roxana fara experientza la 31 ani?(ca aci e durerea mea[bang]) Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olguttza Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 Uite aici o idee... Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iren Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 Lauriciu, io nuj sa-tzi raspund , da vreau sa te felicit shi sa-tzi urez succes! Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue"> In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iarina Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 quote:Originally posted by roxana1974hmm ... 6-700 de EURO? atata as cere eu...NETvidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual [^]...id="red">id="size1">id="quote">id="quote">Hai sa fim srioase fetelor, cum sa ceara la primul job, fara experienta 700 euro net?...or fi salarii mari in Bucuresti, insa daca esti la primul job, mai greu gasesti foarte bine platit.Pai io am vazut de curand un job la o mltinationala, mult trambitat si cica bine platit si ofereau 450 Euro net. Laureta, io zic sa ceri 400 net...si peste vreo cateva luni mai negociezi tu o marire. 700 n-o sa-ti dea. Bafta oricum"Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 sunt de acord cu iarina si mie mi se pare mult 700euro net fara nici un fel de experienta primul job[:)]...poate ca aici in iasi sunt salariile un pic mai mici dar pentru un post similar cu ce a zis laureta si cu ceva experienta la activ te ridici la vreo 10-12mil adik max 400 euro bafta[flo] Nushulica si finutza [copil] Ingrid(11.12.2005)[hop]id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 depinde de post. eu consider ca pentru receptie/secretariat nu da nimeni 700 EUR net, nici dupa 20 de ani de experienta, nefiind un post de raspundere. Multe firme chiar fac outsourcing pentru acest tip de personal. Cred ca vreo 10 milionae ar fi ok. Intereseaza-te deca salariul are un grafic de crestere stabilit. modul de evaluare si si ce alte beneficii mai ofera, pentru ca si astea conteaza. de asemenea, vezi daca ai loc sa "cresti", care e politica de promovari. Presupun ca nu vrei sa iesi la pensie tot secretara. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 mi se pare cam mult pentru inceput! succese! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ileana Postat Martie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 19, 2006 Servus, Atentie: daca firma este din domeniul mobilei, si postul nu-i de vanzari ( ca sa ai si comision din proiecte), venitul este modest! Crede-ma pe cuvant. Daca firma nu-i Ikea...pentru postul descris de tine, nu ofera mai mult de 250-300 eur net. ileana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.