Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Prajitura cu fructe


Recommended Posts

Este o prajitura care se face foarte usor si repede.Ingrediente5

oua intregi batute cu 1 cama de zahar de 250 gr.5 linguri de ulei,1 praf de copt stins cu suc de lamaie si 250 gr faina . Se pune compozitia in tava unsa si deasupra se pun fructe sau crude sau din compot care au fost scurse.

 

R. Cinca

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

andreea fructele se pun inainte pe prajitura.abia apoi se pune la cuptor.

daca vrei sa nu cada toate la fundul tavii poti pune prajitura 2-3 min la cuptor,pui fructele si abia apoi o coci pina la final.eu de obicei o coc cam 30 min la 185grade apoi o incerc cu o scobitoare si o mai las inca 10,apoi o incerc din nou.scobitoarea este important sa fie curata.

 

[gravi]15+

 

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lamaitaid="orange">

 

Ingrediente: 6 oua, 150 g unt, 200 g zahar, coaja rasa de la o lamaie, 200 g faina, 50 g amidon, 2 lingurite praf de copt, 100 g ciocolata, 150 g zahar pudra, 2 lg. suc de lamaie

 

Se preincalzeste cuptorul (200°). Se bat bine albusurile. Untul se bate spuma cu zaharul; se inglobeaza apoi galbenusurile, faina cernuta cu amidon si praf de copt si albusurile batute. Compozitia se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie si se coace cca 25-30 de minute.

Se amesteca zaharul pudra cu suc de lamaie si se acopera ½ din prajitura; cealalta jumatate se acopera cu ciocolata topita.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pandispan cu mereid="orange">

 

Ingrediente: 8-10 mere mici, 4 oua mari, 1 cana zahar, 2 lg. ulei, 1 cana faina, vanilie, rom

 

Merele se curata de coaja si se scobesc de cotor. Apoi se introduc in cuptorul incins sa se inmoaie usor. Dupa ce se racesc, se aseaza intr-o tava unsa cu unt.

Se amesteca zaharul cu 5 lg. apa si se fierbe pana se topeste tot zaharul. Siropul fierbinte se toarna treptat peste albusurile batute spuma tare. Se adauga, pe rand, galbenusurile, uleiul, faina si aromele.

Se toarna aluatul peste mere si se coace 40 de minute. Se scoate din forma dupa ce s-a racit si se pudreaza cu zahar.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Osna,eu cred ca este ok si tava de tort.La fel si cratita.

 

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

 

 

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

 

 

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...