Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de sept-oct 2006 (13)

Recommended Posts

Asa a inceput totul :(1)(2)(3) (4)(5)(6) (7)(8)(9) (10)(11)(12)

[grup]LISTA BURTICI SEPTEMBRIE-OCTOMBRIE 2006id="size3">id="red"> [grup]
id="Comic Sans MS">[gravi] danipid="purple"> DPN [copil]....[gravi] Lyanaid="purple"> DPN [copil]....[gravi] mamiFloriid="purple"> DPN [copil]...., dr. Moisa[gravi] tionaid="purple"> DPN [copil]....[gravi] nata bid="purple"> DPN [copil]....[gravi] cristina timauid="purple"> DPN [copil]....[gravi] Acd2youid="purple"> DPN [copil]....[gravi] Ingereasaid="purple"> DPN [copil] .....[gravi] bobociu id="purple"> DPN[copil] .....dr.Badea[gravi] Monique new id="purple"> DPN [copil] ..... dr. Tutunaru, spitalul Elias[gravi] Paps id="purple"> DPN [copil] 01.09.2006, dr.Gliga Flaviu[gravi] flavia ramona id="purple"> DPN [copil] 02.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged[gravi] Ignaticaid="purple"> DPN [baietel](90%) 02.09.2006, dr. Anastasiu, Maternitatea Brasov[gravi] Vauvaid="purple"> DPN [copil] 03.09.2006[gravi] Martha 78id="purple"> DPN [copil] 04.09.2006 [gravi] Bibiid="purple"> DPN [baietel]? 05.09.2006[gravi] inniid="purple"> DPN [fetita] 05.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)[gravi] sympaid="purple"> DPN [copil] 06.09.2006[gravi] Ro-Anaid="purple"> DPN [copil] 06.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti[gravi] floricikaid="purple"> DPN [copil] 10.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu[gravi] bb ralukutzaid="purple"> DPN [copil] 10.09.2006, dr. Suciu Nicolae, Maternitatea Polizu[gravi] alina morostes id="purple"> DPN [copil] 11.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad[gravi] nicolstoyid="purple"> DPN [copil] 11.09.2006, dr.Lorena Turculet, spit. Filantropia[gravi] Ionela-Roxana id="purple"> DPN [baietel](51%) 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara[gravi] Osnaid="purple"> DPN [copil] 14.09.2006 dr. Roloff[gravi] Crisnemesid="purple"> DPN [copil] 15.09.2006, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca[gravi] gripoid="purple"> DPN [copil] 16.09.2006 , dr. Ursuleanu, Cantacuzino[gravi] Amy 70id="purple"> DPN [copil] 17.09.2006 , dr. Olaru, Timisoara[gravi] Susaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] anangel_lexiid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)[gravi] Gabitzicaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006, dr. Furau Gheorghe, Arad[gravi] pufymicid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006,dr.Daniel Muresan , Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca[gravi] Cecilia Cid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] kovaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] Cricorid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006[gravi] Cri19id="purple"> DPN [copil] 19.09.2006, dr. Ancar, Polizu[gravi] Giuliellaid="purple"> DPN [copil] 19.09.2006[gravi] Acai24id="purple"> DPN [copil] 20.09.2006, dr.Crisan Alexandra, Spitalul Filantropia[gravi] Dicriid="purple"> DPN [copil] 20.09.2006, dr. Magda Dorobantu, Giulesti[gravi] ionicaid="purple"> DPN [copil] 20.09.2006, dr. Rivas, Clinica Biblica, Costa Rica[gravi] Aleid="purple"> DPN [copil] 21.09.2006. dr.Cristian Radoi, Spitalul municipal[gravi] Chantalid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006[gravi] Mirelchenid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006[gravi] gabrellinaid="purple"> DPN [copil] 23.09.2006[gravi] Mcrmikiid="purple"> DPN [copil] 23.09.2006, dr. Hrubaru - Timisoara[gravi] Bedrosmartid="purple"> DPN [copil]23.09.2006, dr. Nayel, CFR2[gravi] Adameascaid="purple"> DPN 24.09.2006, dr. Stefan Marian, Spitalul Militar[gravi] Georoxid="purple"> DPN [copil] 25.09.2006, Dr. Turunaru, Elias[gravi] Mephala30id="purple"> DPN [copil] 27.09.2006 ,dr. Aursulesei[gravi] alipiticotid="purple"> DPN [copil] 27.09.2006, dr.Mihalceanu Elena, Spitalul "Cuza Voda"[gravi] Princessid="purple"> DPN [copil] 28.09.2006, dr. Magda Petrache, Polizu[gravi] Sephoraid="purple"> DPN [copil] 28.09.2006, dr. Carina Puiu,CFR2[gravi] Katiaid="purple"> DPN [copil] 30.09.2006[gravi] Beatricemcid="purple"> DPN [copil] 01.10.2006, dr. Rusa, Constanta[gravi] Putzurucaid="purple"> DPN [copil] 02.10.2006, dr. Deliana Puiu, Spit. Titan[gravi] Adriana micaid="purple"> DPN [copil] 07.10.2006, dr.Tutunaru, Maternitatea Elias[gravi] Mexxaid="purple"> DPN [copil] 08.10.2006, dr.Avatajitei Cristina, Maternitatea "Cuza Voda"-Iasi[gravi] Gigi25id="purple"> DPN [copil] 08.10.2006[gravi] tryid="purple"> DPN [copil] 08.10.2006[gravi] amyzucaid="purple"> DPN [copil] 08.10.2006[gravi] Beatrixid="purple"> DPN [copil] 10.10.2006[gravi] Loreema24id="purple"> DPN [copil] 10.10.2006, dr. Margaritescu, CFR2[gravi] Alex 2003id="purple"> DPN [copil] 10.10.2006[gravi] Sybilleid="purple"> DPN [copil] 11.10.2006[gravi] Anda005id="purple"> DPN [copil] 13.10.2006, Dr. Tutunaru[gravi] AndraPGid="purple"> DPN [copil] 13.10.2006 ,dr. Tutunaru, Spit. Elias[gravi] microbuid="purple"> DPN [copil] 14.10.2006, Dr. Posea, Cantacuzino[gravi] aramonaid="purple"> DPN [copil] 15.10.2006, dr. Luis Mendez, Municipal[gravi] ayluiid="purple"> DPN [copil] 16.10.2006[gravi] CristinaGojiid="purple"> DPN [copil] 17.10.2006[gravi] Nokiaid="purple"> DPN [copil] 19.10.2006[gravi] Andra2005id="purple"> DPN [copil] 22.10.2006[gravi] alexxiaid="purple"> DPN [copil] 24.10.2006[gravi] Alinacheid="purple"> DPN [copil] 25.10.2006[gravi] Tanima_i2002id="purple"> DPN [copil] 29.10.2006[gravi] laliqid="purple"> DPN [copil] 29-30.10.2006[gravi] Mi-kaid="purple"> DPN [copil] 30.10.2006[gravi] Dana210773id="purple"> DPN [copil] 01.11.2006
LINK-uri UTILE:id="red">
sarcina,analize si riscuri,boli infectioase,calculator sarcina,greutate si cm fat,poze cu bb in diferite sapt.,
[aerob] exercitii gravide,exercitii pentru travaliu,exercitii pentru nastere,exercitii pentru nastere 2, necesar bebe,despre alaptat
Ioana[gravi](14+)id="limegreen"> &id="maroon">[pirat] Alesio(08.10.2004)id="purple"> Pagina AlesioPoze YahooPovestea bazucului nostru scump
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 143
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neata !

Vad ca am ramas tare in urma ! Insa cum inca nu am avut noutati, am stat mai pe tusa. Joi ma duc la Iosup, sper sa fie totul OK si sa nu trebuiasca sa faca TT pentru ca m-as stresa inutil si nici nu am banii necesari. Sper sa nu se supere Tutunaru foarte tare. De-abia astept sa vad ce face bebe, cat a mai crescut si ce este. Asa ca joi voi veni cu vesti si cu o data certa a DPN.

[pup] tuturor ! O saptamana excelenta pentru ca meritati !

[gravi] 14 +

Salutare fetelor,

N-am mai scris de ceva vreme....dar nu am avut noutati.Intr-o zi mi s-a parut ca as fi simti o miscare mai aparte dar...nu s-a repetat asa ca...lumea e in asteptare.Numar zilele, pt ca de miercuri intr-o saptamana ne ducem si noi sa ne mai vedem [:D]

La Babyexpo dezamagire intr-adevar, dar mi-am luat totusi o pereche de pantaloni din in si un tricou , super dragute si nu am rezistat.Daca vreti sa vedeti intrati peid="green"> www. reclama mascata .ro

Cam asta e, v-am citit si va citesc , chiar daca nu scriu...

Aaa, si eu am senzatia uneori ca vorbesc cam singura, dar....raman pe baricadeid="green"> [bis]

Nicol si Vladut http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicolstoy/my_photos

Buna dimineata, burtici!!!

Si eu sunt suparata ca nu ma baga nimeni in seama...[alcool][:D]

Andraid="red">, nu fi suparata, nu esti nici prima nici ultima...parte din explicatii ti le-au dat fetele! Parte, din cele nespuse, le zic eu...am experienta DC de la prima sarcina, cand eram mai putine...Comunicarea era mai ushoara...

DE ce sa nu recunoastem...fara ipocrizie...fiecare intra pe DC preocupat in primul rand de propriile probleme...este avid de a gasi raspunsuri la intrebarile sale...nu si de a da raspunsuri altora...

Toate suntem extrem de ocupate si incercam sa ne face timp si pentru cei din jur...De aceea sunt de apreciat postarile documentate ale lui Tryid="red"> (e un exemplu elocvent, nu vreau sa supar fetele, sunt multe cele care sunt la fel de dragutze, nu le enumar acum!!!)

Suntem foarte multe si e greu sa ne raspundem una alteia...iar comunicarea e cu atat mai greoaie cu cat nu ne cunoastem...nu s-au creat acele legaturi fine care sa mentina o comunicare fluida...

Asta insa nu inseamna ca trebuie sa dezarmam si sa ne retragem!!!

Nici eu nu sunt bagata in seama cum as dori, nu ma supar, e firec, sunt fete care-mi raspund...Si mai ales...ma intreb: oare eu le raspund tuturor, incerc sa vin cu o vorba buna, un sfat??? Nicidecum...Cand si cum pot!!! Asta se intampla si cu tine!!! Ai rabdare!

Si acum, ca sa nu uit, am si notat![:D][:D][:D]

Cecilia,id="blue"> multumim de incurajari!!! Si eu asha am fost la prima sarcina, nu eram inconstienta, insa nici nu vedeam peste tot drobul de sare!!! Si asta m-a ajutat sa fiu optimista si sa trec prin sarcina ushor...Si am avut incredere in medic...am cautat sa nu fiu ipohondra si sa ma caut de toate cele daca nu era cazul...Acum insa lucrurile stau nitzel altfel, insa cu siguranta se vor indrepta! Capul sus tuturor!!!

Cricor/Corina, id="purple">multumesc pentru info legata de pliul nucal...Ce relevanta are aceasta masurare??? Eu in curand voi face o echo, voi vorbi cu medicul si il voi intreba si despre asta!!!

Sephora, id="orange">am vazut ca ai intrebat de Chitzescu de la Medplus. Eu una am facut echo 3D la Rodica Chitzescu de la CMU (cred ca vorbim de acelasi medic), in 2003. Este un medic (dupa opinia unui coleg de breasla), de un profesionalism desavarsit.

In opinia mea, cred ca este un medic atent, bine pregatit, mai putin comunicativ, insa este super! Important este sa pui tu intrebarile...altfel dr-ta e cam tacuta, sa nu te astepti sa-ti raspunda la intrebari nerostite! Merita sa mergi la acest medic, desi nu este atat de cunoscut precum Iosup!

Nata_b, id="red">eu iau duphaston, am iminenta de avort...intrebai daca merita sa iei. Da, atat timp cat ti-a recomandat medicul.Probabil uterul nu este atat de elastic si atunci acest hormon vine si ajuta la linistirea contractiilor, la o mai buna fixare a sarcinii in peretele uterului. Mie mi-a dat pentru o perioada mai lunga...insa eu am si o varsta la care un aport de hormoni probabil ca e necesar!!!

Pupici tuturor si sper ca nu am fost prea dura!!!

Si daca cineva vrea sa comunice si cu mine, nu ma supar!!![:D]

Ramona (saptamana 11)

[majoreta] Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange">

Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2">

[:D][:D][:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D][:D][:D]id="limegreen">

Pufymic,id="red"> m-ai facut curioasa si am intrat sa vad pozicile cu tine!!!

Frumoasa gravidutza, e intr-adevar sarcina evidenta...

Acum nu stiu daca e mica sau mare burtica, fiecare femeie evolueaza in mod diferit in sarcina...

Si sa va povestesc si eu ceva...

Eram in 3-4 luni, asteptand sa-mi vina randul la medic...Apare o gravidutza, inalta exact cat mine (1,73-1,75)...m-am speriat de cat de mare era...In mintea mea era clar...nu intzelegeam ce cauta acolo, credeam ca mai are putin si naste...Cand am intrat cu ea in vorba, mi-a spus ca e in 6 luni...Stupoare!!!

Si pentru ca avea cam aceeasi constitutie robusta ca a mea...mi-am zis...aoleu, ma fac cat dulapul...Daca asha era in 6 luni, apoi la 9 luni???

Si in 6 luni eram bine mersi o gravidutza sexi...machiata mereu, din spate nu realizai ca eram gravida...e drept ca luasem putin proportii, insa nu eram diforma...Si pana in 9 luni mi-a crescut muuuuult burta...

Asha ca...fiecare femeie e unica!!!

Nu va mai masurati burtile...nu suntem toate la fel!!!

Pupicei si bucurati-va de primavara!!!

Ramona (saptamana 11)

[majoreta] Ramona id="red">si [copil]Maysa (27 ianuarie 2004)id="orange">

Poze cu Maysa-"Duracell"id="size2">

[:D][:D][:D] Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu! [:D][:D][:D]id="limegreen">

Buna burticilor!

Andra, nu te supara pe noi. Eu am vazut mesajul tau dar chiar nu am stiut ce sa-ti raspund, asa ca am preferat sa tac. Hai te rog nu fii supi pe noi. Uite un [pup] de la mine sa-ti treaca.

Eu am visat azi-noapte pentru a 3-a sau a 4-a oara ca am baietel. Se spune insa ca in realitate se intampla invers decat in vis, ceea ce inseamna ca am fetita. Uff, mai am 3 saptamani si sper sa aflu!

[gravi] 14

I wish I were an angel...

Poze diverse

Poze cu bebe

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr___.png

buna fetelor,

am dormit ca un purcelul pina la 11.dimineata dorm cel mai bine ca noaptea fac mereu tzre la wc si pe la frigider.am o foame crunta.

RAMONA si pe mine ma mai intreaba cunoscutii in gluma daca fac 2 la ce burtica expun la 15 sapt(maine)

NICOL am intrat sa vad hainutele,simpatice,pantalonii sunt normali sau pentru gravidute(cu chestia aceea elastica in fata,sa poata creste burtica?)

eu sambata am fost prin magazine dar am fost dezamagitace haine mari sunt pentru gravidute.adica nu am gasit nimic fain,care sa-mi placa si mie,salopeta nu am gasit nici la H&M nici la alte magazine.pantaloni destul de scumpi,am incercat cel mai mic numar si faceam baie in ei,asa ca am renuntat,mi-am luat un parfum si m-am intors fericita acasa.

sa aveti o saptamana minunata,cele care merg la control sa ne aduca vesti bune.numai bine pentru voi si bebei.va pup pe toate.

[gravi]14+

Fetelor si eu am avut aceeasi senzatie de multe ori ca nu sunt bagata in seama, dar nu m-a deranjat avand in vedere ca am scris cam rar si nici eu la randul meu nu am raspuns prea multor postari [xx(]

Mi-am facut si eu programare la Iosup, dar mai am de asteptat pana pe 4 aprilie, intre timp mai am de facut o hemoleucograma si un examen sumar de urina.

Dintre fetele care au Rh-ul negativ voi la cat timp repetati analiza pentru anticorpi?

Pufymic, multumesc pentru promptitudineid="Comic Sans MS">

Buna fetelor,

Georox, bafta la echo morfologica. Te asteptam cu vesti bune.

Pufymic, ce burtica rotunda ai. Adevarul este ca si la mine parca-parca a inceput sa se vada. Dar ma tin tare pe pozitii sa nu anunt inca faptul ca sunt gravidutza pana dupa echo morfologica pe 10 aprilie.

Aramona, Anda nu va suparati pe noi! Eu incerc sa raspund acolo unde ma pricep cat de cat. Insa nu prea am timp sa citesc tot (sefa mea de abia a nascut, si am ramas sa ii tin locul la serviciu, asta e!)

Eu ma duc astazi la control si echo. Sper sa vin cu vesti bune

Adriana

Vine barza

Pozici

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...