Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Tratamente pentru par si creme antirid

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Buna Petronela.In primul rand cred ca este important varsta pe care o ai.Sau cel putin asa am auzit.Unele creme sunt f. puternice.De ex. daca ai intre 20 si 40 ani am auzit ca a aparut acum o crema se numeste myokine de la vichy.nu pot sa-ti spun cum e dar daca ne luam dupa ce zic ei, se poate sa fie buna.Am intrebat si eu pe forum si sa vedem daca au folosit-o si fetele.De curand, mi-am achizitionat o crema de la Forever Living tot antirid si am folosit-o de cateva ori.Nu stiu inca cum e, dar primele rezultate par sa fie exceptionale.Intra f. bine in piele.Se numeste R3 Factor.Am sa te tin la curent.Ce nu mi-a placut deloc este crema cu vitamina C de la Nivea pt. ca nu intra deloc in piele si ramine ca o pelicula.Atunci cum sa actioneze?Iar pt.par, eu nu am par uscat, dar folosesc si samponul de la Forever Living de care sunt f. multumita.Daca il gasesti incearca-l si ai sa vezi ca vei fi multumita.Multa bafta.
Distribuie pe alte site-uri

Subscriu la ceea ce a scris Yh.Cele de la Hemel sunt foarte bune,ata crema antirid si uleiul antirid,cat si uleiul de par.Ca sa te convingi pot sa-ti comanzi cantitai mici*crema antirid-30 ml si uleiul de par de 55 ml).Cred ca am mai spus ca sunt naturale 100 %,nu vreau sa devin plictisitoare,dar cred ca e important sa repet lucrul acesta.[;)]

nicoled

Eu recomand pentru ca au avut efect si la mine si la prietenele mele, cremele Artistry de la Amway (produse ecologice in ambalaje biodegradabile)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

http://community.webshots.com/user/cristidavid70

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...