Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Dosar Emoticoane

Recommended Posts

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Emoticoane de jelit va rugam frumos daca pot fi adaugate.

Cu coroane, cozonaci, colive, lumanari, preoti, cruci, draci, scuze dricuri si tamaie. La optional ceva cu duhovnici, sfinti, acatiste si anafura si molifte.

Popa am spus?

Alin

*segmentation fault*

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by xenocid

Emoticoane de jelit va rugam frumos daca pot fi adaugate.Cu coroane, cozonaci, colive, lumanari, preoti, cruci, draci, scuze dricuri si tamaie. La optional ceva cu duhovnici, sfinti, acatiste si anafura si molifte.Popa am spus?Alin *segmentation fault*

id="quote">id="quote">schiuz mi, la ce iti trebuie, xeno , coz aim kiurios, planuiesti ceva?face parte din sam frichin gheims ov iors?Eu nu vreau neparat sa cer ceva in adaugare, vreau sa cer sa se scoata acela cu dosul dezvelit, am mai scris asta la "anunturi tehnice", se numeste "indecent". Nu-mi place, nu-mi place. E ultrafolosit in scopuri nefondate, ca sa zic asa[:D]In rest, am observat ca lumea se descurca bine cu astea care sint.Sa zicem ca ar trebui sa fie grafica putin imbunatatita, de exemplu cel care inseamna "de acord" e prea verde, l-am luat de multe ori in considerare in loc de "constipat, gata de explozii", cel de la dezaprob e asa de rosu incit seamana cu "sint vai de capul meu si ma uit in jos ca mi-e jena de mine"... si tot asa, mai exista citeva dar nu-mi vin in minte acum...Revin.Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

id="Comic Sans MS">id="navy">

Vai mama ce m-am ingrozit.

Pe bune, Xenocid, crezi ca e nevoie de toate emoticoanele alea? Ma infior numai cand ma gandesc la ele.Sper din suflet sa nu mai avem parte numai de tragedii ca sa avem nevoie de asa ceva.

Asa ca, eu propun urmatoarele emoticoane:

-un omulet care sa se tavaleasca pe jos de ras, altul care sa scoata limba ghidus, precum cele de pe yahoo messenger, floricele diferite fara moci si nu imi mai vine in minte nimic acum.

O sa revin.

Pupici.

Nana Motoc

Xeno [:-)))][:-)))][:-)))]

Io ash vrea asha: femeia deasupra, datu cu bita in balta, facut de baloane- de la nervi, adeka- vorbitu la peretzi...shi ma mai gindesc[:D] aaa, shi sa nu uit, exista asta [zid], nu s-ar putea face in locu cc caramizilor nejte roshii, sau mai bine nejte poshete pe care sa scrie Vuitton sau Prada?

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Mie mi-ar placea sa existe mai multe flori simple fara mutrite langa pt ca se pot folosi in mai multe ocazii. Emoticoanele de la Incredilmail (sau cam asa ceva) sunt super misto. Poate va uitati pe acolo si va vin ceva idei. Poate si ceva animalute ar fi dragute.

merci

[biz]Crinutz codita de maimutzid="orange">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...