Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pastila de a doua zi?

Recommended Posts

Buna fetelor.

Am si eu o intrebare la voi.

Am avut acum cateva saptamani un contact sexual, si, apoi am luat pastila de a doua zi. Imediat la o ora am luat prima pastila si a doua zi dimineata am luat cea de-a doua pastila.

Eu am probleme in general cu ciclul, este foarte dereglat, sufar de o dereglare hormonala, si nici acum nu mi-a venit ciclul.

Eu nu am mai folosit niciodata asa ceva, nu stiu cum reactioneaza (dupa ce am luat pastilele am avut niste migrene ingrozitoare), si acum imi este teama ca aceasta varianta poate nu a fost eficienta??

Aveti idee, a trecut cineva prin asa ceva?

Va multumesc.

Va pup.

Veronica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
veronicai,Pastila de a 2-a zi (postinor) este o metoda contraceptiva 99% sigura. PAstila pe care ai luat-o a 2-a dimineata trebuie luata la un anumit interval de timp,nu asa,aiurea,a doua dimineata.Daca ai luat asa cum scrie in prospect,cred ca nu ar trebui sa iti faci probeme.Totusi,ia-ti un test de sarcina.Nu ai ce pierde daca afli sigur.

am apelat si eu o data la pastila de a doua zi si intr-adevar mi-a intarziat putin desi la mine era foarte regulat.si a doua pastila la 12 ore dupa prima(parca asa tin minte) a trebuit sa o iau.

daca ai respectat indicatiile de pe prospect sunt sigure,nu trebuie sa-ti faci griji.

[gravi]15 fix

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...