Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Razbunare pt cele inselate in dragoste

Recommended Posts

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Elise
quote:Originally posted by michelle7

Mie mi se pare ca majoritatea femeilor au relatii cu barbati care sunt sub ele. adica ca ar putea mai mult la cat au ele de oferit.dar eu sunt cam feminista de felul meu asa ca....

id="quote">id="quote">mie nu mi se pare o regula.am avut un coleg de facultate (super destept) care s-a casatorit cu o tziganca analfabeta (de satra - cu galbeni la gat... fuste cretze...tot tacimul). Pentru ca era "singura femeie care l-a satisfacut sexual" .[:D]asa ca am vazut cazuri si cazuri....Elise
id="quote">id="quote">pai na . fiecare isi cunoaste prioritatile . poate pt ala conta mai mult patul conjugal decat parerea lu` masa [:D] . dar oricum ala e un caz exceptional asa ca raman la parerea mea ca majoritatea femeilor, nu toate sunt mai usor de impresionat de un nene mediocru. Mie mi se pare ca o femeie care are nevoie la un moment dat de ceva .( acel ceva poate fi, sex, afectiune, cineva care sa te tina in brate, cineva care sa-ti repare robinetul stricat din baie, cineva care sa stea de vorba cu tine, cineva care sa fie acolo doar ca sa nu fie casa goala, cineva care sa-ti accepte copiii, cineva care sa accepte faptul ca esti supraponderala samd ) si daca nenea ala iti da acel ceva , chiar daca in rest esti nefericita cu el . GATA e BUN ! am vazut N situatii in care pur si simplu nu intelegeam de ce femeia aia se crede dependenta si crede ca isi gaseste puterea intr-un nene complet INUTIL. Fenomenul l-am intalnit des in clasele inferioare ale societatii ( am lucrat in presa asa ca am avut privilegiul sa intalnesc o gramada de oameni ) .un exemplu ea muncea, avea grija de copii, de casa , de el . el lucra o zi , bea doua , nu aducea bani in casa si bonus o mai si batea. De ce nu il las????? Pai cum sa ma descurc eu femeie singura si cu copii [bang]
Distribuie pe alte site-uri

michelle, sint multe cazuri de genul asta.

dar sint si multe cazuri opuse. in care tanti e perfect inutila.

Gusturile omului nu se discuta. [:D]

Daca eu vad un tip si zic ca e absolut superb, si tu zici ca e mediocru... poftim, cine are dreptate?!

Elise

Si mai am o teorie. ca un barbat care se insoara cu o nulitate o face deliberat. adica stie ca ea nu e nici desteapta nici frumoasa , dar prefera asta unei femei cu pretentii , care l-ar putea incurca . Un barbat cu tabieturi, cu viata sociala la care nu vrea sa renunte , rar face greseala sa se incurce cu o femeie care i-ar putea strica confortul . iar o femeie frumoasa sau una desteapa sunt mai greu de strunit.

quote:Originally posted by michelle7

Un barbat cu tabieturi, cu viata sociala la care nu vrea sa renunte , rar face greseala sa se incurce cu o femeie care i-ar putea strica confortul . iar o femeie frumoasa sau una desteapa sunt mai greu de strunit.

id="quote">id="quote">[asia]

perfect de acord cu tine.

Elise

quote:Elise

Genie in a Bottle

Romania

Bucuresti

1981 Mesaje

Trimise - 23/03/2006 : 11:04:07

--------------------------------------------------------------------------------

quote:

--------------------------------------------------------------------------------

Originally posted by michelle7

Mie mi se pare ca majoritatea femeilor au relatii cu barbati care sunt sub ele. adica ca ar putea mai mult la cat au ele de oferit.dar eu sunt cam feminista de felul meu asa ca....

mie nu mi se pare o regula.

am avut un coleg de facultate (super destept) care s-a casatorit cu o tziganca analfabeta (de satra - cu galbeni la gat... fuste cretze...tot tacimul).

de ce?

Pentru ca era "singura femeie care l-a satisfacut sexual" .

asa ca am vazut cazuri si cazuri....

Elise

id="quote">id="quote">

Elise, faza asta a picat la tanc pentru o intrebare a mea mai veche, ce vad unii barbati la unele femei? Sau mai bine zis, inteleg ca tipul are anumite preferinte sexuale, satisfacute doar de un anumit gen de femeie(aici, tiganca), dar barbatii obisnuiti, care se indragostesc nebuneste de diverse tipe uratele, ce or gasi? si raman cu gandul la ele cu anii, le cauta in alte femei, ele raman prototipul...tiparul ideal...

Nu cred ca intelegi ce vreau eu sa zic, cred ca ma duc sa deschid topic separat [:D] sa vad ce zice lumea, ca ma intereseaza aspectul asta, pe care l-a descoperit de curand la al ei sot o prietena...

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...