Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vin oaspeti!

Recommended Posts

Buna fetelor!

Eu nu sunt o gospodina prea grozava si mi-ar prinde grozav de bine niste sfaturi.

Iata care-i problema: astept niste oaspeti (parte vegetarieni, parte care tin post, deci cam acelasi lucru) si nu prea stiu ce sa pun pe masa. Ceva stil bufet, oricum. Aveti ceva idei?

Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai, sa vedem: in afara de produssele de post sau/si vegetale pe care le poti gasi in magazine (pate vegetal, salam, branza tofu, etc), poti sa mai prepari o fasolica batuta cu ceapa prajita si bulion deasupra, chiftelute de legume, ciuperci umplute cu legume, rosii umplute cu salata de vinete, zacusca, masline, poti sa faci chiar o salata a la ruse cu maioneza de post (o gasesti tot in comert)... si nu mai stiu. Daca mai imi vine vreo idee, iti mai scriu.

Spor la treaba!

Laura, mama lui Andrei

Poze

Poze

Buna!

Nici eu nu leam prea tare cu gatitul dar ceva ceva gasesc! Poti incerca o salata de ciuperci Pleurotus (seamana cu niste palarii si se fac repede!) pe care le fierbi si poti aduga usturoi si eventual maioneza de post care oricum nu este grea. Mai poti incerca sa faci niste paste tot cu ciuperci pleurotus sau cum le cheama (???). In cazul asta calesti o ceapa in unt si adaugi ciupercile si jumatate de pahar de apa. Isi vor lasa singure ceva apa asa ca le lasi pe foc pana se evapora apa si adaugi piper, sare si patrunjel. Separat fierbi pastele, le scurgi si adaugi ciupercile. Ar fi mers si smantana din aceea la cutie, dulce nu fermentata, dar daca nu se poate...sunt foarte bune oricum! Daca nu iti ramane clasica salata de vinete, gasesti si congelate!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...