Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

iarasi despre Hemel

Recommended Posts

am citit pe undeva pe aici despre ingrozitorul ingredient care se afla in mai toate sapunurile, sampoanele etc.(SLS)

apoi, am gasit site-ul hemel si astia se lauda ca au numai componente naturale in produsele lor....

asa ca, fetele care aveti produse de la aceasta firma, ne "cititi" si noua etichetele? ca sa stim si noi.....

alte marci de produse cosmetice (si nu numai) cu ingrediente exclusiv

naturale mai stiti? si care sa nu fie super scumpe?

multumim. oana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns
buna moana si eu amdeschis un subiect despre hemel ,dar nu am primit nici un raspuns .Eu am catalogul si iti spun la cateva : crema de calcaie: morcov,ayocado,galbenele si soia e buna pentru talpi,genunghi,coate,palme.Crema defata: miere,cearade albine,unt de cacao,complex de vitamine,uleiuri de plante ricin,migdale. Nu pot sa-ti insir toate produsele ce contin dar sunt naturale si se aplica pe pielea umeda

Moana, faptul ca scrie pe ele naturale 100% nu inseamna ca nu contin chimicale si chiar din cele catalogate periculoase si f. periculoase.

Cum poti sti daca produsul respectiv este intr-adevar ceea ce doresti sa fii f. attenta la ingredients.

Producatorii tocmai pe asta mizeaza scriu natural, si lumea cumpara ca sunt naturale, si asta pentru ca nu exista o lege care sa-i oblige.

Asa fac multe firme, de exemplu Yves Rocher, se tot lauda ca au produse naturale, bio- si aiurea .... sunt pline de chimicale.

Despre hemel, nu stiu nimic, ca nu am cumparat insa nici nu mai arunc la ceva pana nu citesc tot ce contin.

Aici se gasesc la magazine speciale produse cosmetice si detergenti de haine si vase in care se specifica f. clar ca nu contin SLS.

Probabil ca daca nu-l contin asta e prima lor grija sa-si faca reclama ca sunt free SLS.

Loma

Am cumparat eu produse Hemel si sunt f. multumita, in special crema de fata mie mi se potriveste perfect si am de gand sa merg in continuare cu ea. Am incercat tot felul de creme, dar asta chiar e buna si tine si mult ptr. ca dai f. putin. Scrie ingredintele pe produs, nu scrie nimic de chimicale. Si miroase clar a plante si a miere.

Mai am lac de ungii care e super, ma tine 2 saptamani daca nu il dau eu jos, fara exagerare. Si am mai multe, eu una am fost multumita de tot ce mi-am cumparat de la ei,mai putin samponul care mie nu mi potrivea. Dar eu am un cap mai ciudat, fac matreata din orice, nu suport decat 2-3 sampoane. Da miros sampoanele alea de iti vine sa le mananci ( de la Hemel)

Eu zic sa incercati ca nu aveti ce pierde,eu chiar m-am inscris la Hemel ca sa mi le pot cumpara la pret redus.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Despre Hemel nu stiu ce sa spun, pt. ca nu am folosit.dar, cred ca si astea de la plafar sunt naturale.eu una, sampon natural f. bun am gasit la Forever Living.daca esti si tu fan al produselor naturale si daca le gasesti pe acestea in orasul tau, incearca-le.eu sunt f. multumita si[bis] chiar sunt naturale.

quote:Originally posted by Loma

Moana, faptul ca scrie pe ele naturale 100% nu inseamna ca nu contin chimicale si chiar din cele catalogate periculoase si f. periculoase.Cum poti sti daca produsul respectiv este intr-adevar ceea ce doresti sa fii f. attenta la ingredients. Producatorii tocmai pe asta mizeaza scriu natural, si lumea cumpara ca sunt naturale, si asta pentru ca nu exista o lege care sa-i oblige.Asa fac multe firme, de exemplu Yves Rocher, se tot lauda ca au produse naturale, bio- si aiurea .... sunt pline de chimicale.Despre hemel, nu stiu nimic, ca nu am cumparat insa nici nu mai arunc la ceva pana nu citesc tot ce contin.Aici se gasesc la magazine speciale produse cosmetice si detergenti de haine si vase in care se specifica f. clar ca nu contin SLS.Probabil ca daca nu-l contin asta e prima lor grija sa-si faca reclama ca sunt free SLS.Loma

id="quote">id="quote">asta cu cititul etichetelor a devenit ca un sport pentru mine. le citesc pe toate....problema e ca producatorii au inceput sa se smechereasca si pun tot felul de denumiri "acoperitoare" sunb care ascund diverse chimicale. )de ex. "arome identic naturale" inseamna aroma artificiala). de aceea vroiam sa-mi insire aici careva tot ce srie pe un produs de la hemel....vad la crema de fata..."miere,ceara de albine,unt de cacao,complex de vitamine,uleiuri de plante ricin,migdale". ok - practic exprimarea "complex de vitamine" poate ascunde multe chestii...e suficient de vaga.....oana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...