cornelia_laura Publicat Martie 21, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 21, 2006 Eu beneficiez in prezent de CIC 1 pana la data de 21 Iunie 2006. In luna iulie voi naste cel de-al doilea copil. Din ce am citit pana acum eu intelesesem ca voi beneficia in continuare si de CIC 2. Intreband insa la servici mi s-a spus ca trebuia sa merg la servici mimin 10 luni pentru CIC 2. Este adevarat[help]? Deja nu mai stiu ce sa cred. Eu ma gandisem ca la 21 Iunie sa depun certificatul pt concediu prenatal pana nasc, apoi postnatalul si ulterior CIC 2. Cornelia, de [aerob]Eduard(1 an si 8 luni) si [gravi]21+ POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capra cu trei iezi Postat Martie 21, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 21, 2006 draga cornelia, pe 24 febr. trebuia sa incep serviciul, dar deoarece astept sa nasc, am intrat in prenatal, deoarece CIC se considera perioada asimilata. cred ca personalul unde lucrezi tu, ori e prost informat ori e rau intentionat. incearca sa vorbesti cu ei, du-te cu legea in mana. eu nu am avut nici o problema . bafta si sa ne spui ce-ai facut. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelia_laura Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 [help]Chiar nu ma poate ajuta nimeni cu o parere ? Cornelia, de [aerob]Eduard(1 an si 8 luni) si [gravi]21+ POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aissa Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Beneficiezi de CIC 2 stai linistita. Spune-le ca CIC 1 reprezinta stagiu de cotizare asa ca nu trebuie sa mai lucrezi 10 luni. Si oricum acum stagiul e de 12 luni asa ca-s ametiti. Pune-i sa citeasca legea (OU 148). Art. 1. - (1) Începând cu data de 1 ianuarie 2006, persoanele care, în ultimul an anterior datei naºterii copilului, au realizat timp de 12 luni venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare, beneficiazã de concediu pentru creºterea copilului în vârstã de pânã la 2 ani sau, în cazul copilului cu handicap, de pânã la 3 ani, precum ºi de o indemnizaþie lunarã în cuantum de 800 lei (RON). (2) În calculul celor 12 luni prevãzute la alin. (1) se includ ºi perioadele în care persoanele s-au aflat în una sau mai multe dintre urmãtoarele situaþii: (...) c) au beneficiat de concedii ºi indemnizaþii de asigurãri sociale de sãnãtate, potrivit legii; d) au realizat perioade asimilate stagiului de cotizare în sistemul public de pensii în condiþiile prevãzute la art. 38 alin. (1) din Legea nr. 19/2000 privind sistemul public de pensii ºi alte drepturi de asigurãri sociale, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare; (...) g) au beneficiat de indemnizaþia lunarã prevãzutã la alin. (1). Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="orange">- Poze id="orange">[foto] si filmulete id="orange"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelia_laura Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Fetelor va multumesc frumos pentru raspunsuri.[flo] Chiar am sa ma duc cu legea la mine sa-i pun sa citeasca. Cornelia, de [aerob]Eduard(1 an si 8 luni) si [gravi]22+ POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006 Pagina de web a lui Eduard Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otis41 Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 ai dreptul la CIC 2, sunt neinformati si rau intentionati! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ana1980 Postat Martie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 26, 2006 Ce bine ca am gasit subiectul ! S-ar putea sa fim si noi intro situatie asemanatoare si legea e lunga si incurcata pt noi.[bang] Multumim si noi pt lamuriri. Mami Ana si bebe[bibe] Casandra. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.