Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Idee reclama gradinita

Recommended Posts

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am facut cateva anunturi publicitare pana acum, insa am nevoie de o reclama pentru mine si vreau sa fie super! Fiind vorba despre o gradinita m-am gandit sa va cer ajutorul, avand in vedere ca sunteti mereu saritoare si dornice de a ajuta. Asa ca va rog pe voi, cele care m-ati inspirat si altadata, sa ma ajutati cu o idee de reclama.

As avea nevoie de un slogan si un text. Eu am deja ceva in cap, insa este vorba despre o gradinita care SE VA DESCHIDE in 2 luni. Ce am eu merge dupa ce se va deschide.

Pentru inceput va functiona cu program normal, nu va avea un program special, insa va fi o cladire, cum nu mai e in oraselul nostru, ce va oferi tot ce e necesar pentru copii. Va fi dotata cu calculator, televizor, va avea profesor de engleza si educatoare tanara si f apropiata de copii, o curte curata cu locuri de joaca. In timp speram sa devina un colt de paradis pentru micuti.

Va multumesc pt orice sugestie.

Ioana

Distribuie pe alte site-uri

propunere nume: gradinita piticot! sau pishcotul jucaus![:D] sau baloane colorate! (copiii sunt morti dupa baloane) - sau personaje din povesti: alba ca zapada, de ex (si asa ai si o mascota)

ceva de genul asta[il]

mami de ileana si ioachim id="size1">
id="right">id="limegreen">

hai ca m-am imbatat[alcool] am avut impresia ca tu cautai un nume de gradi, nu o reclama:) dar oricum, numele se leaga de reclama. daca ai numele, va fi mai usor sa ai si reclama[:D]

deci cum se va chema?

mami de ileana si ioachim id="size1">
id="right">id="limegreen">

poate ar trebui vazut cam pe ce idei functioneaza cel putin gardinitele mari din oras. Cam ce revendica ele, pt a sti tu care sa ti fie specialitatea. Ai avea asa un atuu general, pe care l ai putea dezvolta mai apoi in niste campanii de a lungul timpului. Stii, ce care sa te idnetifice si care sa te pozitioneze in mintea oamenilor ("gradinita aia care...").

Acestea fiind spuse, poate ca ar fi o idee sa profiti de tendinta romaneasca de aimplica bunicii in cresterea copiilor. O bunica denota iubire, caldura, eficienta, bunatate...si cate si mai cate..Asa ca eu propun "In casa bunicii" (cf.Literar).Cat timp ceilalti vor avea titulaturi "copilaroase" tu vei putea revendica asa "experienta/calificarea" fara a neglija iubirea aproape materna si deci competenta...

si totusi ce oras? de ce e asa secret?

Reclama radio, tv sau scris? partea cu coltul de paradis e oricum super!

Bafta! si eu am vrut la un moment dat sa-mi deschid gradi, la faza reclama nu am ajuns, dar numele ar fi fost KIDO. (de la kid[:D]

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...