Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Nou stil de viatza (92)

Recommended Posts

Initial creata de Delidana

Nou stil de viatza: 89, 90, 91Albumul nostruid="red"> [bis] Au slabit anul trecut (2005): [bis]id="orange"> 1. Cami - 15 kg2. Crystina - 10 kg3. Sigrid, Mariana - 9,5 kg4. Delidana, Georgiana - 9 kg5. Miag - 8 kg 6. Mephala, Eftimie, Georgiana, Tzuni - 6 kgid="green"> Concursul: "O talie mai subtire" se desfasoara in perioada 1 - 31 martie. Succes tuturor participantelor!id="orange">[flo]Klausid="brown"> - 64 cm, 82 cm (sold)id="red">Mik id="brown">- 67 cm, 92 cm (sold)id="red">Carolinahid="brown"> - 67 cm, 96 cm (sold)id="red">Roxanaid="brown"> - 67 cm, 103 cm (sold)id="red">Miag id="brown"> - 68.5 cm, 115 cm (sold)id="red">Camiid="brown"> - 74 cm, 94 cm (sold)id="red">Tzuni, Delidana, Oloid="brown"> - 75 cmid="red">Georgiana id="brown">- 76 cmid="red">Noraid="brown"> - 77 cmid="red">Puskinid="brown"> - 78 cmid="red">Dariaid="brown"> - 79 cmid="red">Cookieid="brown"> - 80 cmid="red">Diadanielaid="brown"> - 92 cm, 107 cm (sold)id="red">Mamicadulceid="brown"> - 93 cm, 108 cm (sold)id="red">Podiumul:1. Daria - 11 kg 2. Eftimie 7.5 kg 3. Cookie - 6.8 kg, Sigrid - 6.5 kg 4. Klaus - 5.8 kg [?], Mamicadulce - 5.7 kg5. Tzuni - 5.6 kgid="blue"> Clasamentul actualizat (luni, 20 martie 2006): id="red">"Categoria usoara" 50 - 60 kgid="green">Mikid="brown"> - 1,58 m : 52 kgid="blue">____ 51.4 kg, 51.6 kg[porc] ..... 47 kgid="red">Sabinaid="brown"> - 1,61 m : 56 kgid="blue">___ 53.5 kg, 54 kg [porc] ..... 50 kg id="red">Ioanaid="brown"> - 1,70 m : 57.5 kgid="blue">___ 57.7 kg, 57.5 kg [flo] ..... 54 kgid="red">Noraid="brown">- 1,62 m : 58 kgid="blue"> ___ 56 kg, 56.3 kg [porc] ..... 55 kgid="red">Angeid="brown"> - 1,60 m : 58 kgid="blue"> ___ ..... 55 kgid="red">Roxanaid="brown"> - 1,73 m : 59 kgid="blue"> ___ 58.1 kg, 58.8 kg [porc] ...... 57 kgid="red">Georgianaid="brown"> - 1,64 m : 59 kgid="blue"> ___ 56 kg, 57 kg ..... 55 kgid="red">Carolinahid="brown"> - 1,67 m : 60.6 kgid="blue">___ 60.2 kg, 59.8 kg ..... 57 kgid="red">Camiid="brown"> - 1,65 m : 62 kgid="blue">___ 62 kg, 62.5 kg ..... 55 kgid="red">Aimeid="brown"> - 1,60 m : 63 kgid="blue"> ___ ..... 60 kgid="red">Lulu 77id="brown"> - 1,64 m : 64 kgid="blue">___ 64 kg .....56 kgid="red">Delidanaid="brown"> - 1,72 m : 66 kgid="blue">___ 66.5 kg, 66 kg [aerob] ..... 64 kgid="red">Tzuniid="brown"> - 1,78 m : 67 kgid="blue">___ 62.5 kg, 61.4 kg [flo].....60 kgid="red">Cookieid="brown"> - 1,52 m : 68.5 kgid="blue">___ 62.5 kg, 61.7 kg [flo] ..... 55 kgid="red">Mihaelaid="brown"> - 1,74 m : 69 kgid="blue">___ 68.5 kg, 68.6 kg [porc].....64 kgid="red">Miagid="brown"> - 1,60 m : 70 kgid="blue">___ 69.5 kg, 68 kg [aerob] ..... 50 kgid="red">Copilutzuid="brown"> - 1,56 m : 70 kgid="blue">___ 69.5 kg, 68.8 kg [flo] ..... 60 kgid="red">"Categoria medie" 70 kg id="green">Puskinid="brown"> - 1,67 m : 70 kgid="blue">___ 72 kg, 71 kg, 70 kg [flo] ..... 65 kgid="red">Crystinaid="brown"> - 1,60 m : 73.5 kgid="blue">___ 71.5 kg, 71.3 kg [flo] ..... 55 kgid="red">Diadanielaid="brown"> - 1,68 m : 74 kgid="blue">___ 73 kg, 72 kg [flo] ..... 60 kgid="red">Marianaid="brown"> - 1,65 m : 74.5 kgid="blue">___ 73.5 kg, 72.8 kg, 72 kg, 71.6 kg [flo] ..... 65 kgid="red">Dariaid="brown"> - 1,74 : 82 kgid="blue">___ 70.6 kg, 71 kg [aerob] ..... 60 kgid="red">"Categoria grea" 80 - 90 kgid="green">Zfcristinaid="brown"> - 1,67 m : 86 kg id="blue">___ 86 kg ..... 75 kgid="red">Eftimieid="brown"> - 1,70 m : 89 kgid="blue">___ 83 kg, 81.5 kg [flo] ..... 80 kgid="red">Mamicadulceid="brown"> - 1,77 m : 89kgid="blue">___ 83.4 kg, 83.3 kg [flo] ..... 75 kgid="red">Sigrid26id="brown"> - 1,68 m : 93 kgid="blue">___ 88 kg, 86.5 kg [aerob] ..... 70 kgid="red">Mentinereid="green">:Klaus - 1.58 m: 42.2 kg (48 kg - 42.2 kg)id="blue">_____________________________________________________________"Categoria gravidutze":id="green"> [floare3]Zuziliciid="brown"> [gravi], Nastadid="brown"> [gravi], Dianaid="brown"> [gravi], Mephalaid="brown"> [gravi] si Alipiticotid="brown"> [gravi]Cateii meiFotografie

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 154
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neatza natiune!!!

Zuzilici iubitelid="red">, Roli se simte mai bine, dar am racit si eu si tati si suntem vai mama noastra...bine macar ca piticotul da semne de insanatosire. Aseara a facut 38, dar azi dim vad ca nu mai avea febra.

Pupici la burtici...

Justaid="red">, spor la cursuri..mie mi-ar parea rau sa te scoata fetele din listutza. Poate reusesti sa ma intri din cand in cand, asa ca le rog eu sa nu te scoata de acolo...mie imi esti tare draga....asa ca ramaii cu noi [pup][pup][pup]

Sherifa delidanaid="red">, si eu am mai slabit, dar daca am decalaj intre cele 2 cantare nu e vina mea...Macar o petala da-mi si mie[:D]..asta asa ca sa ma motivezi sa ajung odata si pe noul cantar la 68kg.

Sigridutaid="red">, vrem si noi poze cu Adela balerina...Pls, Pls[pup][pup][pup]

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Am revenit pt a posta meniul pe azi. id="red">

MD:o felie de paine, 50 gr sunca de praga

11- o portocala;

Dejun:piept de pui la gratar+ salata verde (sau sote de legume)

17- un iaurt;

Cina: Salata verde+ lamaie (un bol mic)

Mia, mami de [bonjovi]ROLAND (18 Noiembrie 2004)id="purple">id="size2">

Winners never quit, quiters never win!id="purple">id="size2">

Buna dimineata!

Ange, reusite poze.M-a amuzat teribil dl cu pantaloni de mos (haios) [cool] si "poza de circ".Da' mi-a placut [pofta] si ce era in cuptor.

Doina, ai vrut sa spui sa ne tinem bine sotii...cu atate buricioaie goale [pofta].

Delidana, cum esti azi?Frankenstein...?

Zuzilici, Edi e bine, ne vedem doar in week-end si am atat de multe sa va povestesc, dar nu vreau sa deviez de la subiect...cu siguranta as umple un capitol, numai cu nazbatiile lui.

Dana, merci.Si tu spui ca merita cumparata cartea?Am sa o caut si eu si poate o cumpar.

Mia, sanatate multa.Cum va simtiti azi?Luati tratament?

Burticile, unele dintre voi nu ne-ati mai vizitat de ceva timp.Sunteti bine?

O zi buna va doresc si ma scuzati, mai am si de muncit [xx(].

Carmen E. si [copil]Eduard-Costin (28.02.2003)

Miag, cu cea mai mare placere ti-as da si un buchet intreg de [flo] insa chiar tu ai zis la raport ca stagnezi. Nu e vina ta ca ai decalaje la greutate insa e vina ta ca folosesti ambele cintare. [:D] Hotaraste-te pe care il pastrezi "oficial" si la care te vei cintari de acum incolo. Sper ca nu te-ai suparat pe mine....

Ce ti-a zis nenea nutritionistul? Poti sa ne dai si noua niste idei principale? [:D]

Eftimie C, nu arat ca Frankenstein din fericire. Am scapat de data asta. [:D] Parul imi este mai moale si mult mai usor de pieptanat, mai ales ca al meu are firul subtire si se incilceste repede. Cred ca voi mai repeta experienta, macar asa, o data pe saptamina.

Cateii meiFotografie

Azi:

D: nelipsita [cafea]

Intre mese - un mar si o grefa

P: parjoale, pate si cabanos (vegetale) cu 2-3 felii paine prajita

C: legume fierte (cartof, telina, morcov...) cu salata asortata de legume sau mancarica de fasole (isi face sotul si s-ar putea sa [pofta] si eu)

O fi bine, o fi rau, asta e meniul meu.

Delidana, as incerca si eu reteta pentru par, dar cred ca trebuie sa ma duc la Nastase-multe case sa-mi dea ceva oua, ori sa scurtez parul.Am auzit de masca cu ou, miere si otet pentru par.Da' e buna si reteta lui Tzuni, cu gazul bunicii.

Carmen E. si [copil]Eduard-Costin (28.02.2003)

quote:Originally posted by Eftimie C.

[Doina, ai vrut sa spui sa ne tinem bine sotii...cu atate buricioaie goale [pofta].

id="quote">id="quote">

Nuuuu, am vrut sa spun sa va tzinetzi de treaba sa le scoatezti si voi la aer( decolteurile si burticele)[pup]

Doina[gravi] si [zana]Oana(03.04.2003)

Album Oana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Ah, ce bine ca e primavara!!! Ieri mi-am cumparat un parfum minunat pe care il caut de mai demult si sunt atat de incantata, incat imi vine sa ma adulmec[:D].

Abia astept sa ma cantaresc, mai am vreo 2 zile rosii si gata. Intre timp sunt f cuminte.

Impreuna cu barbatu-meu am descoperit serialul Lost (noi nu ne uitam la TV mai deloc si habar nu aveam de el). Asa ca am facut rost de niste DVDuri si ne uitam cu spor. E super, mey!

Meniul de azi:

-tofu, ardei rosu, painica integrala

-varza calita cu mamaliguta

-cartofi cu seminte la cuptor si salata verde

-fructe la greu

De vreo saptamana am inceput sa iau Q 10 in ulei de catina forte, de la Hofigal. Sper sa ma mai intremeze, ca cica e antianemic si vitaminizant.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...