Gyna Publicat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2006 Baiatul meu de 5 ani transpira fff mult in timpul somnului de pranz. A inceput asta cam din toamna. Noaptea nu are nimic, in scimb cand doarme la pranz se trezeste lac de apa , de la mijloc in sus toracele, gatul si capul sunt lac de apa. Poti stoarce haina de pe el. Prin noiembrie am fost la doctor si mi-a dat sa-i fac analizele, unde ia iesit o usoara lipsa de CA si FE. De la inceputul lui decembrie i-am administrat la sfatul medicului cate 10 - 15 zile pe luna CA+D3 si FE, dar el transpira in continuare foarte tare, repet numai in timpul somnului de pranz. A mai patit cineva asa ceva? Ce cauze mai pot fi in afara carentelor de CA si FE? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gandacel Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 La plamani s-a uitat? Are febra? Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gyna Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Nu face febra , nu tuseste, poate asa din cand in cand are nasucul infundat caci se agita la gradi si transpira iar apoi vine pe jos pana acasa si na ii mai curge nasul dar atit nimic altceva, este un copil vesel , vioi ca orice copil de varsta lui. Si da la consultat atunci si la plamani si nu are nimic. Ulterior am mai auzit de la cineva ca daca ar avea viermi/giardia ar transpira asa. Dar i-am facut si ex coproparazitologic si a iesit negativ. Din cauza acestei transpiratii l-am mutat de la camin la gradi cu program normal ca sa elimin somnul de pranz pt ca transpira dupa care mergea la baie unde era geamul deschis si-mi facea f des otite. Nu stiu ce sa mai fac cu el??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gandacel Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Daca nu are febra deloc, e semn bun. Sa stii ca organismul unora dintre noi functioneaza mai bine decta ne asteptam si daca apare ceva, gen rosu in gat (putin, nu suparator) sau un inceput de raceala, incepem sa transpiram si eliminam raul... Iar asta se intampla numai in timpul somnului, cand organismul lupta cu ce nu-i apartine, se echilibreaza. Deci poate nu e cazul sa te ingrijorezi. In acelasi timp, un simplu ascultat la plamani nu e mare lucru... o radioscopie nu i-ar strica, e un fel de ecografie a plamanilor, nu e radiografie. Asta ca sa scapi de orice grija. Pentru ca de obicei transpiratia in zona pieptului este semn de boala a plamanului. Nu sunt insa medic, nici pe departe macar, asa ca poate era bine sa nu-ti dau raspuns, dar m-am gandit ca poate te ajuta. La mine in familie sunt cazuri si de auto-vindecari prin transpiratie, dar si de boli de plamani care arata asa... Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gyna Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Mai pus pe ganduri cu plamanii astia. Voi merge din nou la medicul de famile sa-i cer o trimitere pt radioscopie. Dar oare ar putea avea ceva la plamani(Doamne fereste)si sa nu faca febra , sau sa tuseasca??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiwwy Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Poate este si lipsa de vitamina D. La fiul meu cel mare este aceiasi problema,transpira foarte tare,si cand doarme ,dar mai ales cand se antreneaza(karate) si se joaca. Noua ne-a spus sa ii dam un supliment de vit.D. cezara Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gandacel Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Nu ti-am scris ca sa te sperii, ci ca sa te ajut... Vezi mai bine despre ce e vorba si daca nu e nimic, poti dormi linistita. Daca medicul zice ca nu e cazul sa faca radioscopie, insista ca vrei tu sa faca, doar ca sa fii linistita, ca ti-a spus cineva... Dupa aceea, indiferent ce rezultat ai, stii sigur cum stau lucrurile. Din toamna si pana acum a avut si perioade in care nu a transpirat, sau se intampla zilnic? Sa revii sa-mi spui ce ai facut. Te pupic si stai linistita ca orice ar fi, trece! Gandacel si Bogdanel (14.11.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gyna Postat Martie 23, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Nu a transpirat chiar zilnic, dar nici nu doarme in fiecare zi la pranz. Oricum in ultima saptamana a transpirat de groaza pur si simplu puteam stoarce hainele de pe el, iar parul era ud de parca-l spalasem pe cap. Vit D i-am dat de fiecare data cand i-am dat si CA. Ultima oara Dr.mi-a recomandat Lisy(ulei din ficat de cod)ca cica-i bogat in vit D si usor asimilabil. Maica-mea, care sta cu el pana vin eu de la serviciu, mi-a zis ca se inveleste foarte tare , ca asa vrea el sa stea invelit pana la nas si poate si asta este o cauza. Noaptea sta mai dezvelit. Nu mai stiu ce sa cred pana ajung iar la doctor[bang] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viermisor Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Lipsa de Fe nu 'acopera' atat de repede, eu zic sa mai insisti cu Fe si din alimentatie. Copii mai anemici transpira atat de mult, asa e si fetita sora-mi. Ea e foarte dinamica si nici nu prea mananca, tot timpul o gasea transpirata cand se racea. Medicul i-a spus ca sistemul imunitar e de vina. Sa nu intrerupi cu picaturile de Fe. viermisor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viermisor Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Scuze "cand se trezea". viermisor Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.