Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Parfum cu miros greu de suportat

Recommended Posts

De curind colega de birou se da cu un parfum de imi ies ochii. Cum sa-i spun ca nu mai suport mirosul care se emana in tot biroul? Eu de obicei incerc sa ma dau discret cu parfumul meu, si mi se pare ca are un miros placut. Dar colega, pe linga faptul ca foloseste un parfum pe care nu il suport se mai da si foarte tare, astfel incit se raspindeste in tot biroul [xx(]

helga

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Spune-i direct. Explica-i ca tu ai mici probleme cu bila (fierea) si ca mirosurile prea tari iti dau stare de greata si dureri de cap (eu am probleme de astea si chiar asa se manifesta). Si roag-o frumos sa se dea cu mai putin parfum sau sa il foloseasca pe acesta asa de greu in timpul liber.

Nu va fi prea placuta reactia ei, dar sansele de reusita sunt mari si mica suparare va trece cu timpul.

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Bleah... [xx(] eu sunt f sensibila la diverse miasme... si reactia e greata si [vom]. Nu conteaza k sunt la birou (are sefa un parfum scarbooos...), pe strada, in metrou sau alte mijloace de transport, dak simt ceva in neregula, stiu ce urmeaza...

Personal, nu indraznesc sa-mi scot sefa din pepeni cu asa ceva; culmea e k stie k mi-e rau si imi face in ciuda... uneori, recunosc, le mai trantesc oamenilor de rand, imputiti de-a dreptul, cate o remarca usturatoare, vis-a-vis de curatenia proprie. Macar asa inteleg si ei si restul de ce brusc ma inverzesc la fata... uneori, abia reusesc sa cobor si... [vom]

In cazul tau, cum a spus si carolinahid="blue">: spune-i colegei, direct, dar frumos k suferi din cauza parfumului pe care il foloseste. Si dak nu intelege de vorba buna, fa sa ti se fak rau chiar langa ea, poate asa intelege... Uneori, discretia nu ajuta la nimic.

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Doamne, multumesc lui Dumnezeu ca lucrez singura in birou[asia]

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.id="blue">[floare3]

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your yearsid="purple">" Abraham Lincoln

.... si daca nu vrea sa inteleaga rontaie si tu niste piine mai ia si o gura de iaurt si fa-te ca [vom] pe linga ea!

Cu asta o lecuiesti sigur de datul cu parfumuri cretine!

P.S. Si eu fac parte din segmentul care are greturi extreme si dureri de cap de la miresme tari!

Dana & Anisia [zana]

deci mai exista si persoane care cred ca e bine cind lasa o urma de parfum in urma...

fac parte si eu din categoria "cu bila intoarsa", dar eu inca mai fac eforturi sa-mi gasesc parfumul meu !

am avut o colega care mirosea cumplit, a transpiratie combinata cu parfumuri ! cind mai era si anumite perioade ne inverzeam instantaneu cind trecea pe linga noi.

erau 2 variante: nu se spala sau nu-si spala hainele, nici acum nu am reusit sa descifrez "misterul", dar am lecuit-o cu o sticluta de parfum turnata in haina ei de fis groasa, de iarna, care se putea spala mai usor dupa aia. au fost comentariile de rigoare, aveam noroc, noi eram vreo 20 ea era una, dar a inghitit galusca ca nu avea ce face, era fata hazlie.

regula de aur e sa nu se foloseasca parfumuri in cantitate anormala, deranjanta, sigur persoana in cauza nu are simtul masurii, adica parfumul ei, INDIFERENT DE MARCA, nu ar trebui sa se imprastie mai mult de-o lungime de brat in jur.

ai 2 variante, vezi la care te incadrezi: atrage-i atentia ca-si toarna sticla pe ea sau zi-i ca nu suporti parfumul, si poate se rezolva amiabil, fara sa treci la planul B !

succes

Of, am intrebat-o cu ce parfum se da si culmea, e gucci. Eu tot cu gucci ma parfumez... In fine i-am sugerat ca e prea puternic. Vom vedea miine, il va folosi pe asta sau nu. Eu greu pot sa spun cuiva ca nu imi place ceva la acea persoana, cu atit mai mult ca fata e noua la noi si nu vreau sa o incomodez cumva.

helga

gucci ,gucci da' nu cumva sa fie contrafacut,aveam o colega in facultate, a primit cadou un parfum gucci de care era f incantata si pe care il folosea din belsug,insa la naiba!!, chestia aia mirosea a tzuica ..da ati citit bine ..a tuica din aia puturoasa .. tin minte ca atunci o alta colega i'a adus parfumul ei gucci identik cu cel primit de ea cadou si atunci s'a convins ca intr'un fel mirosea originalul si cel care era contrafuct putzea ingrozitor

[zana]Anderrusha Nice To Meet You ...Here

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...