Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fetele din Arad,ma ajutati cu o informatie?

Recommended Posts

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna Livia,

Ai o multime de optiuni in ce priveste cazarea in Arad, totul depinde si de cati bani esti dispusa sa dai pe cazare.

De exemplu cel mai klumea Hotel, din punctul meu de vedere, este Continental Astoria, de 4 stele, situat chiar in centrul Aradului, dar si preturile sunt pe masura, 3.100.000 o camera dubla, dar pretul include si mic dejun plus o taxa de 5% (care habar nu am ce e).

Langa Mures (podul de la Aradul Nou) mai este un hotel nou, deschis anul trecut, Coandi, parca 3 stele, dar acolo nu stiu preturi la camere, insa cunoscand restaurantele Coandi (ca sunt si altele) nici aici preturile nu sunt mici. Insa mancarea este buna.

Aproape de iesirea spre Timisoara, pe partea dreapta este un hotel President, unde au fost cazati niste prieteni si au fost multumiti, atat de cazare cat si de mancare.

Un Motel cu preturi acceptabile este Marem, situat vizavi de Spitalul Judetean. Au si restaurant acolo, insa nu stiu cum este mancarea, ca nu am mancat acolo decat spaghete si o salata, care au fost ok.

Pensiuni au aparut o groaza, in mai toate zonele Aradului, deci trebuie doar sa alegi. Dupa ce treci podul de la Aradul nou spre Timisoara imediat pe stanga este Pensiunea Xe-mar, care candva era ok, acum nu am mai fost de mult acolo. Tot asa au si restaurant.

La iesirea spre Deva, undeva pe partea stanga la sosea este Pensiunea Alexander, parca tot de vreun an inaugurata. Nu stiu daca au si restaurant.

Sper ca te-am ajutat cu cate ceva.

Pentru orice alte informatii scrie-mi un PM.

[gravi] 16+

[foto]pozici[foto]

Distribuie pe alte site-uri

Servus,

Departe de mine de a da sfaturi, sau a face programul cuiva, dar iti recomand cu caldura , decat sa dormi in Arad, mai bine dormi inainte de a intra in tara, in Ungaria.

Sunt pensiuni faine sau hotelase ( vorbesc de Szeget sau Mako), daca vrei si hotel din lant ...pretul este 1/2 din pretul din Romania...

Eu m-am lovit de problema asta si este mai buna alegerea cu Ungaria.

Ca sa nu mai spun, ca astfel, nu esti nevoita sa mergi noaptea prin tara...ca sincer, nu gasesti drumul de bezna...noroc ca-l simti dupa gropi.

ileana

Livia, hotelul Continental are parcarea inhisa (prin bariera, doar cu plata) si pazita. Intra aici : http://www.primariaarad.ro/foto.php?gallery_ID=18&image_number=18&cont=display_image_page

si o sa vezi o poza cu hotelul.

M-am interesat la Hotel President, camera dubla cu mic dejun este 2.000.000 si are de asemenea parcare proprie. Intra aici:

http://www.rohotels.ro/hotel.php?id_hotel=468.

Pensiunea Alexander are parcarea in curtea imobilului, la fel ca si Motel Marem (camera dubla 1.300.000 cu mic dejun inclus).

Cauta dupa hoteluri arad si o sa gesesti mai multe informatii.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...