Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

exfolierea unghiilor

Recommended Posts

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Tare as vrea sa aud si eu sfaturi!!!!! In afara de treaba aia cu ulei cald... Eu una am o problema mare cu senzatia care mi-o ofera uleiul

Am incercat o serie de tratamente pt. unghii.... singurul rezultat a fost ca parca se rupeau si mai repede si din carne [xx(][xx(]

Dana & Anisia [zana]

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by viorela hoff

cumnata mea avea problema asta cu unghiile si miinile in general, a fost la doc. care i-a spus ca are lipsa de fier in organism. a facut o cura cu vitamine si acuma are unghii frumoase, nu se mai rup si nu mai arata de parca zilnic ar fi frecat scarile cu peria.[:X]VioTina catelus de catifea

id="quote">id="quote">Vio, in primul rand, ai o catelusa f. frumoasa sa nu fie de ochi:.sa-ti traiascaador cateii.si eu am un catelus scumpel.se numeste Piky.apropo de vtamine.eu am 84 de kg.oare pot lua vitamine sau risc sa ajung ca o scrofita?

merci pt. complimente, sa ai parte si bucurie si tu de Piky al tau, cumnata mea mai avea si stari de oboseala nejustificata, toate astea au facut-o sa mearga la doc.

eu nu stiu ce sfat sa iti dau, dar nu cred ca e bine nici sa iei vitamine asa dupa ureche...

uite de ex. eu m-am "aventurat" asa intr-o cura de Ca si m-am ingrasat rapid vreo 3 kile in 3 sapt. ca imi facusera o pofta de mancare de numa.

mai bine du-te la doc.

[:X]Vio

Tina catelus de catifea

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...