nadyana Publicat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2006 fetelor stiti un remediu naturist impotriva exfolierii unghiilor si pt. intarirea lor?va rog sa-mi spuneti si mie.[il] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Indra Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Tare as vrea sa aud si eu sfaturi!!!!! In afara de treaba aia cu ulei cald... Eu una am o problema mare cu senzatia care mi-o ofera uleiul Am incercat o serie de tratamente pt. unghii.... singurul rezultat a fost ca parca se rupeau si mai repede si din carne [xx(][xx(] Dana & Anisia [zana] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 chiar asa.eu inteleg ca poate fi(si sigur este)o cauza din interior.dar poate stiu fetele vreo metoda eficienta naturista. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Fa niste analize general si apoi o cura de vitamine care contin complexul B. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craciunitza Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 Nu stiu remediu naturist dar, iti recomand cu caldura, nail lacquer chip preventor de la Chip Skip, eu mi-am reparat unghiile cu el ca era dezastru. Nu certati copiii cand viseaza! Noi_doi Copiii Mitele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 quote:Originally posted by craciunitzaNu stiu remediu naturist dar, iti recomand cu caldura, nail lacquer chip preventor de la Chip Skip, eu mi-am reparat unghiile cu el ca era dezastru.Nu certati copiii cand viseaza!Noi_doiCopiiiMiteleid="quote">id="quote">unde pot gasi produsul asta? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorela hoff Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 cumnata mea avea problema asta cu unghiile si miinile in general, a fost la doc. care i-a spus ca are lipsa de fier in organism. a facut o cura cu vitamine si acuma are unghii frumoase, nu se mai rup si nu mai arata de parca zilnic ar fi frecat scarile cu peria. [:X]Vio Tina catelus de catifea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nadyana Postat Martie 22, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 quote:Originally posted by viorela hoffcumnata mea avea problema asta cu unghiile si miinile in general, a fost la doc. care i-a spus ca are lipsa de fier in organism. a facut o cura cu vitamine si acuma are unghii frumoase, nu se mai rup si nu mai arata de parca zilnic ar fi frecat scarile cu peria.[:X]VioTina catelus de catifeaid="quote">id="quote">Vio, in primul rand, ai o catelusa f. frumoasa sa nu fie de ochi:.sa-ti traiascaador cateii.si eu am un catelus scumpel.se numeste Piky.apropo de vtamine.eu am 84 de kg.oare pot lua vitamine sau risc sa ajung ca o scrofita? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viorela hoff Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 merci pt. complimente, sa ai parte si bucurie si tu de Piky al tau, cumnata mea mai avea si stari de oboseala nejustificata, toate astea au facut-o sa mearga la doc. eu nu stiu ce sfat sa iti dau, dar nu cred ca e bine nici sa iei vitamine asa dupa ureche... uite de ex. eu m-am "aventurat" asa intr-o cura de Ca si m-am ingrasat rapid vreo 3 kile in 3 sapt. ca imi facusera o pofta de mancare de numa. mai bine du-te la doc. [:X]Vio Tina catelus de catifea Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi22na Postat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 22, 2006 buna,incercati tratamentul de la tis se gaseste la plafar maxim 5 ron Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.