Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

despre duphaston+carpicon

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salut

Am facut si eu tratament cu duphaston, carpicon, si inca nu am ramas insarcinata.Dar luptam in continuare si intr-o zi se va intimpla minunea.

Poate ca sint fete care au reusit imediat. Iti doresc sa ramii insarcinata cit mai repede.

Imi pare rau ca nu ti-am dat un raspuns pozitiv.

pupici

ana maria

Distribuie pe alte site-uri

duphastonul este bun pentru suplimentarea progesteronului si fixarea sarcinii, dar numai dc esti sigura k il iei dupa ce ai ovulat.dc il iei inainte el inhiba ovulatia si degeaba[xinpat].Eu am luat luni intregi fara sa stiu lucrul acesta si mi s-a dereglat Cm, asa k ai grija

ma bucur ca mi-ati raspuns fetelor...eu am avut atatea probleme anul trecut..ca ma mir ca mai am speranta...dupa un test papanic.au iesit niste rezultate f.f.proaste infectie HPV , testul pap. gr.III,pe colul uterin infectia HPV mozaicata...acum dupa eco. ovare polichistice..si iau duphaston+carpicon in a 16-a zi dupa ciclu + ketonal..si imi dorec atat de mult un copil atat eu cit si sotul meu...daca va regasiti intre aceste rinduri..spuneti-mi ceva de barza aia a mea care a ramas pe undeva..la voi se incarca tot asa de greu site-ul ?

va pupacesc...si sa vina bebe cit mai curind la toate aspirantele[mamica]

crica

Buna, fetelor. Si eu iau duphaston si vitamina E de patru zile, mai am de luat 6 pastile. Tratamentul mi-a fost dat pentru ca ultimul ciclu l-am avut pe 2 februarie si de atunci - nimic. Credeam ca am ramas insarcinata pentru ca doar ce am renuntat la anticonceptionale ca sa avem un bebe, dar se pare ca nu. Imi spuneti si mie exact ce face duphastonul si ce scop are?

Pupici,

Angelique

pozele mele

povestea nuntii

luna de miere

quote:Originally posted by clontzoi

ma bucur ca mi-ati raspuns fetelor...eu am avut atatea probleme anul trecut..ca ma mir ca mai am speranta...dupa un test papanic.au iesit niste rezultate f.f.proaste infectie HPV , testul pap. gr.III,pe colul uterin infectia HPV mozaicata...acum dupa eco. ovare polichistice..si iau duphaston+carpicon in a 16-a zi dupa ciclu + ketonal

id="quote">id="quote">Medicul ti-a recomandat sa iei acest tratament? Eu zic sa-l mai intrebi o data daca poti sa iei Ketonal dupa ovulatie, deci cand poti ramane [gravi] pentru ca in primul trimestru de sarcina poate produce probleme fetusului.Bafta!!!Trebuie doar sa crezi!marrina

quote:Originally posted by ileana

Ketonalul , marrina?Mie mi-a facut injectie cu ketonal, inainte cu 10 minute de ET..( la FIV).ileana

id="quote">id="quote">Da. Ketonalul. Dar se da cand beneficiile terapeutice ale acestui medicament sunt importante (efectul antialgic, antiinflamator). Numai medicul decide asta, de aceea am intrebat daca medicul i-a recomandat. Tu ai facut o fiola inainte de ET dar crica (clontzoi)id="blue">nu stiu cate zile va lua si cate tablete/fiole pe zi. Vreau doar sa fie atenta si sa discute cu medicul despre asta. In alta ordine de idei iti multumesc pentru sfatul pe care mi l-ai dat mai de mult. [pup]Trebuie doar sa crezi!marrina

marrina...multumesc de sfat...

eu am facut o eco in febr.2006 imediat dupa ciclu...si zona ovarelor era inflamata..mi s-a recomandat 1 cutiuta de ketonal si doze de duphaston+carpicon pt. 3 luni.Am luat tot ketonalul , si acu' sunt la a doua luna de tratament cu duphaston+carpicon..dar dupa prima luna de duph+carp. la ciclu a fost mai bine...nu ma mai durut burtica si nu am mai avut hemoragie..multumesc tuturor de pareri..pupici

crica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...