Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dureri dupa cezariana. Cat timp?

Recommended Posts

Nu stiu unde altundeva as putea sa deschid subiectul, asa ca l-am bagat printre scutece...

Am nascut prin cezariana acum 4 luni si ceva. Am dureri destul de puternice inca, deasupra taieturii de pe piele, pana in dreptul buricului, probabil in zona unde a fost taiat si cusut uterul. Este normal? Nu am fost la nici o vizita la ginecolog dupa ce am nascut, in afara de una dupa 12 zile, cand am avut hemoragii timp de vreo saptamana, prin anus. Atunci insa operatia era proaspata si asteptam vindecarea. Care insa pare sa se lase asteptata. Vizita mea la doctor va fi abia peste o luna jumate, ca am o dr. foarte ocupata. Pana atunci, as vrea sa stiu daca sunt normale durerile pe care le simt. Mai sunt si alte mamici care au trecut prin asa ceva?

Poate ma linistiti... sau...?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

draga gandacel, sa inteleg ca ai avut cezariana verticala? ai pomenit de o taietura pana la buric. eu am avut cezariana pe orizontala si nu pot spune ca am avut dureri dupa atata timp. si puternice. cu atat mai mult ca pomenesti de acea hemoragie. poate ar trebui sa mergi la un dr. daca al tau nupoate la altul macar.

Monu si [zana]Alexia Ioana

ce sa-ti zic...eu si la aproape un an de la operatie simteam durere unde fusese cusut uterul si daca palpam simteam tare zona respectiva si dureroasa. dr mi-a spus ca e normal. acum evit sa ating acolo, parca nici n-ar mai fi parte din corpul meu. o operatie pana la uram e o interventie in carnea noastra. din pacate.

philip[pk]&andreea[usa]

copilasi dragalasi

mai fetelor ce am citit eu ( ma interesa ca am avut si eu un fel de cezariana cand mi-am scos fibromul uterin) e ca e posibil ca durerile sa se datoreze formarilor unor aderente sau a unei posibile hernii. am inteles ca trebuie vizitat medicul si INSISTAT sa se faca investigatii ca sa va asigurati ca vindecarea s-a realizat fara complicatii. ( info le am de pe net NU de la medic)

Gandacel,nu as vrea sa te sperii,insa cred ca ar trebui sa mergi la doctor.Si eu am avut cezariana acum vreo 5 luni,a fost o taietura verticala.Nu am avut probleme;dar tin minte ca doctorul mi-a spus ca daca ma va durea sa nu ezit sa merg la un control.

Eu nu stiu ce sa zic,e doar o simpla parere.

Bianca

http://community.webshots.com/user/ayumi118

si eu tot prin cezariana am nascut. Nu mai stiu f exact cat au tinut durerile, cert e ca dincolo de durerile punctuale de pe taieturi pe mine ma dureau si muschii si pielea (burtica a fost f mare si s-au intins f tare). Dar nu cred ca e ok sa ai dureri mari, pe mine mai curand ma jena zona decat ma durea. De jena asta nici acum nu am scapat, si parca apare la schimbarile de vreme sau cand fac efort mult. Si eu zic ca ar fi bine sa mergi la un alt medic daca al tau e atat de ocupat.

Mina si

Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati

din:09.09.2004

http://community.webshots.com/user/vizigotu

cronicile vizigotuluiid="green">"]cronica vizigotului[/url]id="green">

Nu este normal sa te doara asa rau dupa 4 luni.

Mergi la medic. La altul.

Probabil nu e ceva grav, poate sunt eu mai prapastioasa, dar paza buna...

Hemoragii prin anus? Cum adica??

Sanatate multa,

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

quote:Initial creeata de Gandacel

Nu stiu unde altundeva as putea sa deschid subiectul, asa ca l-am bagat printre scutece...Am nascut prin cezariana acum 4 luni si ceva. Am dureri destul de puternice inca, deasupra taieturii de pe piele, pana in dreptul buricului, probabil in zona unde a fost taiat si cusut uterul. Este normal? Nu am fost la nici o vizita la ginecolog dupa ce am nascut, in afara de una dupa 12 zile, cand am avut hemoragii timp de vreo saptamana, prin anus. Atunci insa operatia era proaspata si asteptam vindecarea. Care insa pare sa se lase asteptata. Vizita mea la doctor va fi abia peste o luna jumate, ca am o dr. foarte ocupata. Pana atunci, as vrea sa stiu daca sunt normale durerile pe care le simt. Mai sunt si alte mamici care au trecut prin asa ceva?Poate ma linistiti... sau...?Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

id="quote">id="quote">Faci sport sau te doare in perioada ploioasa? Daca da, ai putea a vea o explicatie.Oricum sensibilitatea fiecareia e diferita!Don't talk unless you can improve the silence!Mami [vampa] & minunea mea [aerob] ( mai 2004) [pegeam]

Multumesc de raspunsuri.

Nu am operatie verticala, e orizontala si chiar foarte jos. Nu arata urat, dupa parerea mea, desi e cam rosie-vanata... Durerile de care ziceam sunt cand ma ating, fie si usor, cand ma aplec... Nu fac sport, dar am ridicat si plimbat copilul in brate inca din prima zi... si acum il mai plimb in brate, cand nu ies cu caruciorul. Nici nu ma doare mai mult in perioada ploioasa, ma doare mereu cand ma ating. Cel mai tare ma doare imediat sub buric. Si zonele dureroase le simt mai tari si umflate, ca niste ganglioni. Sa fie vorba de aderente? Asta inseamna ca nu ma mai pot gandi la al doilea copil?

Nu am avut curaj sa fac gimnastica, si din cauza ca nu ma impinge de la spate nevoia de slabit pentru ca sunt slaba... Oare pot incepe gimnastica? Voi cand ati inceput?

P.S. Eu stiam ca am deschis subiectul la Clubul Scutecelor, de asta spuneam de scutece, dar uite ca neuronul imi joaca feste...

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...