elenus210784 Publicat Martie 22, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 22, 2006 salut fetelor am o dilema:acum 2 luni am fost la un control la ginecolog unde pe langa acesta mi-a facut si o eco si lama bineinteles.la sfarsit mi-a prescris si anticonceptionale yasmin,desi eu nu cerusem,explicand ca sunt ultimele aparute pe piata si cu concentratie redusa de hormoni. intre timp m-am hotarat sa iau antibebe si am zis sa ma duc la planning ca macar cei de acolo stau mai mult de vb cu tine si iti cer mai multe informatii despre tine. am fost azi si dupa ce mi-a pus f multe intrebari,mi-a facut o examinare a sanilor si s-a uitat pe niste analize de sange pe care le aveam din sept. a zis ca in functie de informatiile pe care le are nu-mi poate oferi decat 2 tipuri de antibebe:logest si lofemenal si pana la urma am ramas la logest. ideea care nu mi-a placut e ca avea o gama redusa de antibebe,de ex nu aveau yasmin sau novinette. nu asta de dilema dilema e pe care sa le iau:yasmin prescris de ginecolog sau logest prescris de planning? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 buna, din cate stiu eu, lofemenal iti recomanda la orice planinig!!oare de ce???[bang] inca nu am prins ideea...... si io am fost la vreo 2 planning-uri si tot lofemenal mi-a recomandat!! faza este ca nu au nici o prescriptie sau vreo alta hartie sa citesti despre ele, iar pe net nu ma gasit nimik!! nici la farmacie nu se gasesc!!! eu zic sa mergi pe mana dr ginecolog si sa iei Yasmine,din 2 motive: 1.) este unul dintre cele mai noi si performante pastie anticonceptionale 2.) logest am luat si eu (si mai vreo 2 prietene) si am avut sangerarea (de la ele) vreo luna jumate!!!! si prietenele mele la fel au patit!!! acuma nu e neaparat la toate la fel, stii si tu, fiecare organism este altfel, dar dc tu ai cerut o parere, eu ti-am scris ce am patit eu!! sa vedem poate mai sunt fete care au luat logest! Lavinia: Sotie alintata.....id="red"> Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Si eu zic sa asculti sfatul medicului ! Cu Logest am avut si eu probleme acum cativa ani; ma dureau sanii de plangeam de durere ! Dupa 2 luni le-am schimbat... La planning ai zis k ai mers la medic ? Banuiesc k nu... altfel nu ti-ar mai fi dat si ei pilule si invers. 2 pareri sau mai multe nu strica niciodata, dar te fac sa nu stii care-i mai buna. Pune in balanta: -dr a facut eco si a vazut mai multe, exact ce se intampla cu corpul tau; -planningul... s-a uitat pe niste analize facute in septembrie ! AMR 2 luni + ... pana la nunta Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelia1278 Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Am avut si eu o experienta neplacuta cu Logest, eu am rezistat 3 luni. Problemele erau de alta natura: ma deprimau cumplit! Nu se mai intelegea nimeni cu mine, plangeam din orice, orice chestie mai neplacuta imi declansa o criza de nervi. Am insistat cu ele crezand ca asa e la inceput pana se obisnuieste organismul cu hormonii. Am zis stop in momentul in care am sarit sa-l bat pe sotul meu, cu intentia clara de a-l rani. M-am speriat foarte tare si de atunci nici nu mai vreau sa aud de anticonceptionale orale. Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red"> Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.