Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reporter Antena1 batuta de pirande!

Recommended Posts

id="Comic Sans MS">id="navy">

Este cumplit sa vezi cum un om, care se duce sa realizeze un reportaj ptr ca asta-i este jobul, este batut de niste tiganci nespalate, si aste pentru ca le-a deranjat prezenta ei acolo.

Si mai strigator la cer este ca politia se afla la cativa pasi de incident si nu a intervenit sub pretextul ca fiecare om are drepturile lui!

Doamne fereste!

Nana Motoc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

de unde stii nana?!da te rog sursa sa merg si io sa cetesc!

"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

quote:Initial creeata de NanaMotoc

id="Comic Sans MS">id="navy">Este cumplit sa vezi cum un om, care se duce sa realizeze un reportaj ptr ca asta-i este jobul, este batut de niste tiganci nespalate, si aste pentru ca le-a deranjat prezenta ei acolo.Si mai strigator la cer este ca politia se afla la cativa pasi de incident si nu a intervenit sub pretextul ca fiecare om are drepturile lui!Doamne fereste!Nana Motoc

id="quote">id="quote">Le-ai mirosit tu pe tiganci de ai descoperit ca erau nespalate?

mai, eu am vazut stirea...acu nu ca as tine cu pirandele, da prea sunt agresivi reporterii astia....daca omu nu vrea sa fie filmat, e dreptul lui,garantat de constitutie... de asta de ce nu se tine cont niciodata? de ce se inghesuie cu forta pe peste tot? accidente, inmormantari, spitale?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

quote:Originally posted by megbeng

mai, eu am vazut stirea...acu nu ca as tine cu pirandele, da prea sunt agresivi reporterii astia....daca omu nu vrea sa fie filmat, e dreptul lui,garantat de constitutie... de asta de ce nu se tine cont niciodata? de ce se inghesuie cu forta pe peste tot? accidente, inmormantari, spitale? "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

id="quote">id="quote">Intr-adevar se merge prea departe cu goana dupa senzatii tari, nu am vazut stirea, am ajuns sa ocolesc stirile si stiu eu bine de ce, insa am auzit pe cineva discutind despre ea, cica Stralucirea a fugit nu stiu pe unde, bla, bla.In primul rind aceste "subiecte tari" nu privesc pe nimeni, nu sint stiri nationale de interes general, nu-mi pasa de aceste povesti, pe baza mea ca telespectator ar muri de foame reporterii trimisi pe teren dupa potcoave de cai morti. Imi pare rau pentru ea, a cazut victima, fara voie. Imi pare rau ca a luat bataie.Dar, in marea majoritate a cazurilor, rromii doresc sa nu fie tulburati in traditiile lor si tin mult la intimitate. Vor sa fie lasati in pace.Asa ca hai sa-i lasam.Ca, daca nu, luam bataie!Desigur trebuie sa ne pese de rolul lor in societate, de felul in care interactionam cu ei insa ar trebui sa ne limitam la asta.Asa cred eu.Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

"Vor sa fie lasati in pace.

Asa ca hai sa-i lasam.

Ca, daca nu, luam bataie!

Desigur trebuie sa ne pese de rolul lor in societate, de felul in care interactionam cu ei insa ar trebui sa ne limitam la asta.

Asa cred eu."

offtopic

tu esti sora cu Elise a lui Ulise? id="size1">

quote:Originally posted by Guestus
quote:Initial creeata de NanaMotoc

id="Comic Sans MS">id="navy">Este cumplit sa vezi cum un om, care se duce sa realizeze un reportaj ptr ca asta-i este jobul, este batut de niste tiganci nespalate, si aste pentru ca le-a deranjat prezenta ei acolo.Si mai strigator la cer este ca politia se afla la cativa pasi de incident si nu a intervenit sub pretextul ca fiecare om are drepturile lui!Doamne fereste!Nana Motoc

id="quote">id="quote">Le-ai mirosit tu pe tiganci de ai descoperit ca erau nespalate?
id="quote">id="quote">pai ar fi fost nevoie????[alcool] ai vazut tu vruna spalata?????????????[bang]

quote:Originally posted by megbeng

mai, eu am vazut stirea...acu nu ca as tine cu pirandele, da prea sunt agresivi reporterii astia....daca omu nu vrea sa fie filmat, e dreptul lui,garantat de constitutie... de asta de ce nu se tine cont niciodata? de ce se inghesuie cu forta pe peste tot? accidente, inmormantari, spitale? "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

id="quote">id="quote">Corect![flo],,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,Dana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...