Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

unde imi pot face make-up permanent?

Recommended Posts

De ceva timp nu mai suport fardurile de ochi si nici rimelul.Dupa ce ma "smincuiesc"la nici o ora incep sa-mi lacrameze ochii si sa ma usture, asa ca,singura cale este un machiaj permanent.

Aveti idee unde as putea gasi un salon serios?

Sau daca si-a facut cineva imi poate da detalii despre"operatiune"?

Multumesc mult!

livia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am 2 prietene care si-au facut in Cluj....la ochi e destul de dureros pt ca nu prea ai cum sa faci o anestezie dar pe urma...e super misto...la mare....cind te trezesti etc....La buze si-a facut initial anestezie stomatologica si a fost ok. Succes!

Poze

"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat

politia." Jeff Marder.

quote:Initial creeata de livia

De ceva timp nu mai suport fardurile de ochi si nici rimelul.Dupa ce ma "smincuiesc"la nici o ora incep sa-mi lacrameze ochii si sa ma usture, asa ca,singura cale este un machiaj permanent.Aveti idee unde as putea gasi un salon serios?Sau daca si-a facut cineva imi poate da detalii despre"operatiune"?Multumesc mult!livia

id="quote">id="quote">Livia, mama mea a avut aceleasi probleme si a descoperit ca de fapt era alergica la unul din ingredientele folosite in mascara... Asa ca si-a luat unul pentru ochi sensibili. Eu ca sa nu am asemenea probleme folosesc "Discovery" de la Maybeline - are o periuta foarte subtire si e usor de controlat.[pup]"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Livia sunt cateva cabinete in Bucuresti. Daca de Bucuresti era vorba. Daca dai un search pe google, vei gasi cu siguranta. Si eu voi avea in curand, si iti voi putea oferi mai multe detalii atunci.

Am fost si la dermatolog, am vorbit cu o gramada de lume. Si nu e nici un fel de problema sau risc, asa ca abia astept.

Succes si promit sa te tin la curent!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!

7 MAI 1986-SEVILLAid="red">

10 MAI 2006-Eindhoven id="blue">

CAMPIONIIid="red">, CAMPIONIIid="blue">, OLEid="red">, OLEid="blue">, OLEEEid="red">[bis]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...