grati.ela Publicat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 23, 2006 Ozana mea are un neg mai mare pe un degetel si inca vreo 20 f. mici (ca niste basici de 1mm) pe buricele degetelor de la manuta cu negul. Nu stiu unde sa merg cu ea. Va multumesc! Gratiela Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lavinai Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 trebuie sa mergi cat am,i repede la dr , daca nu se extind!! sotzul meu a avut la fel si a fost la dermatologie (acum vreo 3 ani) si de atunci nu ami are probleme!!! el a cam asteptat cu ei si s-au extins, a avut si la deget si al picior!! doare un pic operatiunea, se face cu anestezie (depinde cat e de avansat) dar merita!! multa sanatate!! Lavinia: Sotie alintata.....id="red"> Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana68 Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Cand am avut varsta fetitei tale si mama mea s-a lovit de problema negilor.Am avut doi barosani,pe fiecare mana.Mama a mers cu mine la medic si au fost cauterizati,insa au recidivat in alte locuri de pe palpe.Si ambii mei parinti au avut....mama povestea ca,intr-o seara a gatit ceva la cina care continea usturoi....si ca a doua zi dimineata nu mai aveam nici unul din noi trei negi....disparusera complet...Ti-am scris ce mi-a spus mama mea...Oricum,partea cu cauterizatul mi-o amintesc,stiu ca m-a cam durut... O vecina de la bloc mi-a spus ca ea a scapat de negi dandu-se cu seva de rostopasca direct pe negi... Multa sanatate! Ana-Maria,mami deAlex&Luana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Irina_Claudia Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Buna, O reteta: Se aplica o combinatie de extract fluid de rostopasca - 2 linguri si tinctura de propolis 30% (se gaseste in magazinele apicola si in farmacii) - 1-2lingurite. Se fac aplicatii cu acest remediu, care adera foarte bine pe zona tratata, de 2-3 ori pe zi, direct pe zonele afectate. Tratamentul dureaza minimum 2 saptamani. Inaintea aplicarii preparatului, se va sterge foarte atent zona, cu un tampon imbibat in tinctura de rostopasca diluata cu apa (1:5) sau chiar cu suc de rostopasca. Multa sanatate . POZE Irina + ingerasul Ioana (4 ani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raza de soare Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 Aici s-a discutat aprins: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68627 AMR 2 luni + ... pana la nunta Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.