Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Negi copil 7 ani

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

trebuie sa mergi cat am,i repede la dr , daca nu se extind!!

sotzul meu a avut la fel si a fost la dermatologie (acum vreo 3 ani) si de atunci nu ami are probleme!!! el a cam asteptat cu ei si s-au extins, a avut si la deget si al picior!! doare un pic operatiunea, se face cu anestezie (depinde cat e de avansat) dar merita!!

multa sanatate!!

Lavinia: Sotie alintata.....id="red">

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Distribuie pe alte site-uri

Cand am avut varsta fetitei tale si mama mea s-a lovit de problema negilor.Am avut doi barosani,pe fiecare mana.Mama a mers cu mine la medic si au fost cauterizati,insa au recidivat in alte locuri de pe palpe.Si ambii mei parinti au avut....mama povestea ca,intr-o seara a gatit ceva la cina care continea usturoi....si ca a doua zi dimineata nu mai aveam nici unul din noi trei negi....disparusera complet...Ti-am scris ce mi-a spus mama mea...Oricum,partea cu cauterizatul mi-o amintesc,stiu ca m-a cam durut...

O vecina de la bloc mi-a spus ca ea a scapat de negi dandu-se cu seva de rostopasca direct pe negi...

Multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Buna,

O reteta:

Se aplica o combinatie de extract fluid de rostopasca - 2 linguri si tinctura de propolis 30% (se gaseste in magazinele apicola si in farmacii) - 1-2lingurite. Se fac aplicatii cu acest remediu, care adera foarte bine pe zona tratata, de 2-3 ori pe zi, direct pe zonele afectate. Tratamentul dureaza minimum 2 saptamani. Inaintea aplicarii preparatului, se va sterge foarte atent zona, cu un tampon imbibat in tinctura de rostopasca diluata cu apa (1:5) sau chiar cu suc de rostopasca.

Multa sanatate .

POZE

Irina + ingerasul Ioana

(4 ani)

[pup]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...