Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Candidoza! HELP !

Recommended Posts

Fetelor, ma paste Candidoza la fiecare pas. Am nascut de 6 luni si de atunci am facut nu stiu cate tratamente ca sa scap. Scap o sapatmana si sapatamana viitoare e la loc. Nu mai stiu ce sa fac. Am fost la medic, mi-a zis ca nu am cules nimic din spital de la nastere, dar e posibil sa am organismul mai slabit, dat fiind faptul ca alaptez si m-am intors la servici. Dar nu mai stiu ce sa fac ca am dat o avere pe medicamente dar nici un rezultat.

Aveti voi vreun remediu? Va rog sa ma ajutati pt ca nu mai stiu ce sa fac.

Monica si ingerasul ei Karola (14 sept 2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Mie mi-a spus ginecologul ca aceasta Candida traieste in mod normal in vagin, dar la o flora normala exista si bacterii care o tin in frau. Cand flora este perturbata (imunitate scazuta, stres) se inmulteste peste masura si da neplaceri (exista si situatia inversa, de exemplu in urma unui tratament drastic impotriva Candidei se pot inmulti bacteriile in mod necontrolat - alta belea).

Mi-a mai spus si ca nu se poate vindeca total, dar exista metode prin care frecventa reaparitiei sa fie mica.

Mie mi-a recomandat Mycoheal (crema cu aplicator), cate o aplicare seara inainte de culcare, timp de 21 de zile. Imi asigura 3-4 sau chiar 5 luni de "liniste".

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.id="red">

Bazar pentru Alex, un baietel diabetic de 1 an

Incearca si granulele homeopate Candida de la Boiron - chiar daca mai alaptezi nu fac nimic rau...despre administrare...5-6 granule se iau cu 20 min inainte de masa sau 30 min dupa si se tin in gura pina se topesc. Si nu asociate cu menta (guma, bomboane, ceai) si ciocolata. Mai intreaba si la farmacie despre dozaj, pentru ca sint granule mici sau mari si in functie de asta e si doza.

Bafta!

incearca cu gama Bioclin. Ia-ti irigator, tub de tsablete Multigyn, sunt 10 tablete in tub, Actigel pentru aplicatii externe si eventual Femiwash, care e sapun spuma. Toate produsele acestei game sunt naturale, pe baza de aloe si nu mai stiu ce. Eu de cand le-am gasit nu mai am probleme. Scopul lor este sa regleze ph-ul si sa grabeasca reepitelizarea tesuturilor.

succes

Esenta e un snop de amanunte

Draga mea,

ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mai fac candida ! eram disperata deja, am incercat toate tratamentele posibile si imposibile, dadeam ca si tine o avere pe tratamente,sotul facea si el tratament - DEGEABA, cum imi scadea putin imunitatea sau mergeam la o piscina cu mai mult clor (crede-ma mergeam in locuri selecte nu oriunde, deci nu de la piscine faceam) - imediat faceam din nou, ajunsesem la disperare, imi distrusesem toata flora cu atatea spalaturi vaginale si medicamente locale + distrugeam ficatul cu medicamente.

Am auzit apoi de un tratament, un vaccin de la Cantacuzino - anticandida, foarte eficient, crede-ma. M-am rugat de sotul meu si mi-a facut el tratamentul (iti trebuie cineva calificat, se fac injectii in mana, patru o data, cam la 2 cm una de alta la interval de 3-4 zile). Iata, au trecut 3 ani de atunci si nici urma de candida, acum sunt in sfarsit linistita.

Melania & Anna-Luciana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/floareal/my_photos

Eu faceam in fiecare luna candida de la AC.Acum ca am inceput sa le iau din nou ,iau capsule de acidophilus ,si vad ca nu mi-a aparut... inca...Iau doua cps pe zi.Sper sa fie bine si in continuare.Am renuntat 2 luni sa mai iau AC,dar am inceput sa le iau din nou deoarece am probleme cu acneea.

Konsuella

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...