Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Pasaport in regim de urgenta-URGENT!

Recommended Posts

Am si eu nevoie de niste informatii, va rog. M-am trezit ca vrea firma sa ma trimita in afara tarii luni, 27 martie (a intervenit ceva urgent) si pasaportul meu este expirat. In mod normal, pasaportul in regim de urgenta se elibereaza in 3 zile. Am vreo sansa sa-mi fie eliberat mai devreme? Eu il vreau luni dimineata...Ma poate ajuta cineva sa-l obtin mai repede? Multumesc mult!

Claudia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Claudia, eu stiam ca se poate elibera intr-o zi daca mergi in Nicolae Iorga la pasapoarte, platesti taxa de urgenta (acum 2 ani era de 100 000lei) + "taxa" la pers autorizata sa-l elibereze.

Bafta.

PS eu cand am fost plecata intr-o deplasare in afara tarii, institutia la care lucram s-a ocupat de pasaport, viza si toate cele (a fost pasaport de servici).

bebitzu

Eu mi-am facut pasaportul in regim de urgenta anul trecut.

Am platit la cec taxa pentru pasaport si inca 1 mil lei taxa pentru urgenta.

M-am dus in Iorga unde domnbi au fost foarte 'amabili' si mi-au cerut dovada in copie xerox si original a cecerii in regim de urgenta a pasaportului.Si aveam nevoie de pasaport in 3 zile...mi l-au eliberat in 4.

Multa bafta!

boze id="size1">

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size1">

Sabina

id="black">

Am fost in dimineata aceasta cu toate hartiile necesare, plus ordin serviciu si rezervare avion. Am fost pe Iorga. Din pacate nu se poate prelungi, ca mi-ar fi convenit. De tipat sau plans n-a fost nevoie, ci doar de o rugaminte si un zambet [:D], pentru ca tipul de la ghiseu a fost nu amabil, ci superamabil. Mi-a zis ca nu-mi promite, dar va face tot posibilul sa fie gata pana luni la pranz. Mi-a notat si numarul de mobil, sa ma anunte. Acum, sper si eu sa fie gata luni. Am vorbit cu seful si pana la urma a anulat rezervarea de luni si mi-a facut-o pentru marti, deci sunt mai linistita.

Va multumesc mult![flo]

Claudia

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...