Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Parfumuri originale

Recommended Posts

• Răspunsuri 45
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu as fi interesata si as vrea mai multe amanunte:de unde le aduce(filiera), de care sunt(numele), preturi, adica niste date concrete.

Daca se poate ar fi bine, parfumurile sunt slabiciunea mea dar am ajuns sa fiu mai prudenta si sa cumpar doar din magazin, dupa ce m-am pacalit de 2 ori, bucurandu-ma de chilipiruri care de fapt n-aveau nici o treaba cu licorile originale.

Tu cunosti bine persoana care le aduce ? Pt ca doritoare sunt multe fete de pe-aici, a fost un topic cu "Parfumul preferat" si stiu ca s-au scris pagini intregi.

Distribuie pe alte site-uri

si eu am luat plasa de vreo 2 ori.si o data am luat de la verisoara mea care imi spunea ca are parfumuri originale....care, fiind furate, sunt mai ieftine.si eu am crezut, desi, doar pt. faptul ca erau furate nu trebuia sa incurajez asa ceva.si..nu am fost multumita.de fapt, atunci mi-am luat un parfum pe care nu-l folosisem si nu-l cunosteam.poate ca daca luam unul pe care il stiam cat de cat, as fi putut sti daca era sau nu original. si de atunci doar din magazine cumpar.

dar este interesant sa stim mai multe date despre aceste parfumuri.de unde le aduce, ce preturi au, daca sunt originale, etc.

Si eu am luat teapa cu asa zisele parfumuri originale, si culmea ca mi le-a adus un prieten bun care garanta pentru ele. Dar nu iti dai seama la prima vedere, mai alea daca incerci un parfum nou. Asa ca dat 1 500 000 le pe unul care pana ies din casa deja nu mai miroase. Asa ca m-am lecuit. Intr-adevar arata f. bine, in cutie ,invelite in plastic.... Si acum eu nu cred ca un om poate sa fure asa cu baxurile cum sustin cei ce le aduc. Dar..orice e posibil.

Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> [mamica] si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue">

(19 ianuarie 2004 )

[foto] Album Albert

Va inteleg foarte bine, pentru ca si eu am luat tzeapa, dar DIN MAGAZIN! Si dupa ce am vazut ce-mi aduce omul asta, n-am mai cumparat niciodata de la magazin.

Eu cumpar de la el de vreo 3 ani si sunt foarte multumita.

N-am spus ca sunt ieftine, m-am referit la raportul calitate-pret.

De exemplu, ultima data mi-am luat Ultraviolet de la Paco Rabanne la 80 de ml, 60 de dolari (1.750.000 lei). Mie mi se pare ok pretul si vreau sa-l ajut.

Trimiteti pe privat ce anume va intereseaza, pentru ca lista are vreo 6 pagini.

Si pe mine m-ar interesa [:D]

Daca vrem sa luam,le trimite prin posta?

Sper ca nu trebuie sa fim musai din Bucuresti[:D]

Cam ce preturi au?Ce siguranta avem ca sunt originale si nu e tzeapa?

[flo]

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...