Stinu Publicat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 23, 2006 Copilul meu adora napolitanele .Reteta pe care o fac eu este urmatoarea : 1 pachet de foi de napolitane (cam 5 foi ) 3 portocale carora le rad coaja si apoi le dau prin masina de tocat carne zeama de la o lamaie 250 de gr de smochine date tot prin masina de tocat si amestecate cu 200 gr nuci curatate 2 linguri cacao 200 gr miere 200 gr zahar ,vanilie ,rom Mierea cu zaharul ,portocala ,coaja de la portocala si zeama de lamaie le pun pe foc ,la foc mic si cand fierb pun restul ingredientelor ,cacao,smochine si nuci ,amestec bine inca 30 ,40 de secunde si dau deoparte .Crema asta o pun intre foi ,apoi pun o greutate peste ele si le dau la rece pentru cateva ore ,o tai romburi . Sper sa va placa si daca mai aveti retete sunt interesata ! Iustina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flori76 Postat Aprilie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 12, 2006 O sa o incerc si eu! [pofta] Flori Noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.