Alina1976 Publicat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 23, 2006 Dragi burtici! Am fost la o consultatie la Dr. Emel Nuraltay de la Euroclinic! Am fost foarte incantata de tot ce am vazut acolo insa nu stiu prea multe despre aceasta D-na Doctor si despre cum e sa nasti acolo... Stie vreuna dintre voi cum e acolo? Puteti sa-mi dati vreo referinta despre Dr. Emel?? [gravi][gravi][gravi] Alina76 (13+) Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Siminaf Postat Martie 23, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 23, 2006 Daca ti-ai activa optiunea de PM = Private Message = Mesaj Privat, ti-as scrie eu un mesaj, sa te pun in legatura cu cineva de acolo, pe care poti intreba vrute si nevrute. Dar aici, pe forum, nu scriu, ca-s date personale de contact. Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca Virsta Deiu Home, wherever you are... Excursie la Lake Arrowhead Laguna Beach Beach Cities Noi 3, cu Raluca in burtica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina1976 Postat Martie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 Buna Simina, Gata mi-am activat PM. Cand ai timp poti sa-mi trimiti detaliile. Iti multumesc mult de tot![biz] Alina76 Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.