Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

embrion si activitate cardiaca

Recommended Posts

Sunt cam ingrijorata. Am venit acum de la eco si nu s-a vazut decat sacul gestational. Ieri am facut 6 sapt de la UM si azi dimineata avea sacul 9 mm. Nu s-a vazut embrionul. Dr a zis ca se poate sa fie prea devreme, sa fie prea mic, sa ma mai duc vinerea viitoare si daca nici atunci nu se vede inseamna ca sacul ar putea fi gol. ( a zis ca de la 1,5 cm sacul gestational, daca nu are embrion, inseamna ca e gol ). El m-a incurajat dar...stiti cum e...

Va rog spuneti-mi la 6 sapt cat avea sacul vostru si daca s-a vazut embrionul??? id="red">

UM 09.02, ovulatia in ziua 17 sau 18 de la UMid="navy">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu zic sa stai linistita, eu cred ca si eu am avut vreo 6 saptamani si s-a vazut numai sacul. De atunci nu am mai fost la eco, sa vad ce s-a mai intamplat si am acum vreo 8 saptamani.

E prea devreme totusi . La unele fete se vede, la altele nu, asta nu inseamna ca ar fi o problema. Mai asteapta vreo saptamana, dar nu te stresa.

In primul rand felicitari pt sarcina si un bebe sanatos.[flo]

Apoi daca ovulatia e la 17-18 zile de la UM inseamna ca ai un ciclu mai lung de 28 de zile. La mine CM e de 30-36 de zile si acum la a 2-a sarcina la 7 sapt de la UM nu s-a vazut decat un sac embrionar si ala putin turtit. Abia dupa inca vreo saptamana a aparut la eco o schita de embrion. Si iata ca am ajuns la 23 sapt de sarcina.

Eu zic sa stai cat mai calma, stresul ii face mult rau lui bebe.

Iti tin pumnii sa fie totul bine.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(1 an si 9 luni) si [gravi]22+[baietel]

POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006

Pagina de web a lui Eduard

A, si depinde mult si de aparat, cat de performant este si de "ochiul" ecografistului. Mie la 8 sapt (am facut 2 eco diferite) un medic mi-a vazut embrionul si altul nu. Ai facut eco transvaginala?

Si la eco de la 7 sapt mi-am amintit ca dr a zis ceva de sac embrionar de cca 7 mm.

Cornelia, [mamica] de [aerob]Eduard(1 an si 9 luni) si [gravi]22+[baietel]

POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006

Pagina de web a lui Eduard

Multumesc mult fetelor si sarcini usoare!

Sper sa fie bine...ma gandesc ca, avand UM pe data de 09.02 si ovulatia prin ziua 17-18, stiu sigur ca nu a fost mai devreme, practic e ca si cum nu eram in 6 sapt si o zi ci 5 sapt si 4-5 zile ( cand se vede doar sacul gestational ). Asa ca sper din tot sufletul sa fie bine.

multumescid="navy">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...