Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz! - 42

Recommended Posts

NOIid="red">id="size4"> (album 1)id="size3">

album 2id="size4">id="orange">

descantecid="green">

roxana1974id="orange"> - [copil] Serbanid="blue"> , 22 iunie 2004, pozeid="size1">id="green">

Danaid="purple">

carrieid="brown"> - [copil] Theodora Alexiaid="red"> , 30 mai 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralucaid="teal">

dpintilieid="maroon">

mariana tacheid="purple"> - [copil] Stefan Adrianid="blue">, 20 aprilie 2004, - poze1id="size1">id="green">

[copil] Simon Andreiid="blue">, 30 august 2005 - poze2id="size1">id="green">

pufymicid="limegreen">

ad_riannaid="green">

carinaid="orange">

caaraid="purple">

baby-boomid="brown"> - [copil] Eliseid="red">, 9 iulie 2004

canuta-om-sucitid="teal">

tuchiid="maroon"> -[copil] Dragosid="blue">, 3 aprilie 2003 - [copil] Medeaid="red">, 10 aprilie 2005

Moniqueid="limegreen">

laura_sid="green">

TatianaGid="orange"> - [copil] Clara-Mariaid="red">, 31 ian 2004, pozeid="size1">id="green">

nana_simid="purple">

Tinabeveid="brown">

AdelaPid="teal"> - [copil] Tudorid="blue"> , pozeid="size1">id="green">

m_monicaid="maroon">

Anneliseid="limegreen"> - [copil] Anaid="red"> , 9 iulie 2004

scarmanusid="green">

ra 75id="orange">

ancuzzaid="purple"> - [copil] Alessiaid="red">, 7 august 2004 (18,42), pozeid="size1">id="green">

lauradariaid="brown">

Ripleyid="teal">

nonnaid="maroon"> - [copil] Vladid="blue">, 20 octombrie 2003

scumpyy19id="limegreen">

Ilinca79id="green">

impreunaid="orange"> - [copil] Saraid="red">, 25 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

mihaela emaid="purple"> - [copil] Dariusid="blue">, 20 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

ralucamesid="brown"> - [copil] Stefaniaid="red">, 19 septembrie 2004, pozeid="size1">id="green">

asiid="teal"> - [copil] Razvanid="blue"> , 7 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

codruta_grgid="maroon"> - [copil] Petra Alexandraid="red">, 9 august 2005, pozeid="size1">id="green">

henyid="limegreen">

paralutaid="green">

steauaid="orange"> - [copil] Alexandru Tudorid="blue">, 11 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

Flavia Mariaid="purple">

Monaganid="brown">

Daraid="teal"> - [copil] Dariaid="red"> , pozeid="size1">id="green">

Alexa-Ioanaid="maroon">

joszaerikaid="limegreen"> - [copil] Norbertid="blue"> , 7 decembrie 2003, pozeid="size1">id="green">

Ralu-Catid="green">

svetyid="orange"> - [copil] Dan Emilianid="blue">, 26 iulie 2005, pozeid="size1">id="green">

machetutzaid="purple"> - [copil] Lucianid="blue">, 3 martie 2004, pozeid="size1">id="green">

Boca Danielaid="brown"> - [copil] Alexid="blue">, 27 iulie 2004

Alinutzaid="teal">

roxaniceaid="maroon"> - pozeid="green">id="size1">

Creolaid="teal"> - [copil] Maria Sarahid="red">, 13 aprilie 2005

Flavia Mariaid="limegreen"> - [copil] Antonio Mihai id="blue">, 29 mai 2004

Oaspetzi:

Tzuniid="orange">

jubicaid="purple">

Luciaid="brown">

Linusaid="teal">

Csyllaid="maroon">

ana_bid="limegreen">

sasoid="green">

Silvia Popaid="orange">

babygirlid="purple">

Olimid="brown">

country girlid="teal"> - [copil] Ilincaid="red">, 10 septembrie 2005, pozeid="size1">id="green">

Va poftesc la vorba!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">

Evenimentele importanteid="purple">

Razvanid="purple">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 146
  • Creat
  • Ultimul răspuns

[hia]

Svetyid="blue">,multumesc de informatii,teoretic am priceput ...urmeaza practica:na ,ca deja m-am impotmolit[mariaj],ok...mai incerc ,dupa....oricum ,ms din nou.

Carrieid="blue">,noi am avut displazie de sold si ne-a urmarit [medic]Vasilescu,am inteles ca e una dintre cei mai buni ortopezi din Cj....are program marti si vineri la spitalul de recuperare.

Ne-am cumparat si noi un nou termometru,v-am "auzit "vorbind si sa nu-mi mai chinui mamaruta ,(i-o luam tot timpul rectal)mi-am trimis sotul sa-mi ia si mie ala pt ureche...nu l-a gasit pe ala ,in schimb a luat unul frontal ,super misto,trebuie doar sa-l ti la 1cm distanta in zona de deasupracentrului sprancenelor....in 5 secunde iti arata temp.[berica]Traiasca tehnologia digitala!

Roxanaid="blue">,drum bun si distractie placuta...spor la shopping!

Salutari tuturor si un sfarsit de saptamana frumos si linistit![pup]

Poze

Hai mai fetelor ca eu singura am invatat sa pun poze. O singura data am intrebat-o pe Mariana cum se pun la semnatura, si ea[alcool], si eu am citit undeva pe forum, la tehnic parca si am reusit.

Noi am stat afara vreo 4h. Am un copil bronzat!

mamiid="Book Antiqua">id="size3">id="red">[curat]de daniid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[copil]cici cochet baiatid="purple">(26 iulie 2005)

albumul lui Daniid="blue">[patut]

piticii lui Danutzid="blue">[:o)]

Creola, am primit recomandare catre d-na dr Dana Vasilescu, ma bucur sa aud ca e buna.stii un program mai exact si un nr de tel?nu stiu cum se va uita la picioarele ei ca se gadila si cand te uiti la ele plus circul de la orice dr.

io n-am reusit inca cu pozele[bang]da nici n-am apucat sa stau prea mult sa incerc asta.

mai revin mai pe seara

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

VA ROG MULT CINE ARE NR. DE TELEFON AL STANCAI SA O SUNE SA INTRE PE NET CA I-AM TRIMIS UN PM IMPORTANT SI URGENT.

mamiid="Book Antiqua">id="size3">id="red">[curat]de daniid="blue">id="Script MT Bold">id="size3">[copil]cici cochet baiatid="purple">(26 iulie 2005)

Multumesc Stanca[iartama] ma temeam ca te vei supara, dar eu numai pe tine te stiu ca una care incearca si ar face orice. Ea citise ce am scris la aspirante, ca am dus greu sarcina etc., dar eu am facut tratament in timpul sarcinii si a confundat. Si povestind pe mess, mi-am amintit de tine.

oricum sper sa aiba pe cineva la interviu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...