Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cu cine semanati?

Recommended Posts

Exista vreo persoana publica (cantaret, sportiv, actor, jurnalist etc) cu care sa va asemanati? Eu stiu... poate fizic, poate temperamental... in realitate (din cate ii cunoasteti) sau in vreun rol?

Eu ma vad un fel de Sandra Bullock: nebuna [zz], imprastiata [ups], usor naiva [hippi], patimasa [olala], copilaroasa [bis], nazdravana [pk].

Tzuni [sofer] mic si drag si scump si grasunel

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si io am crezut la fel ca megbeng [bang]

Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Tzuni.....asta era secretul,de ce imi esti draga si te complimentez,cum zici tu....Sandra Bullock e una din actritele mele preferate[bis]

Nu stiu cu cine seman,poate la sprancene cu Liz Taylor,cel putin asa ziceau unii...dar as vrea sa seman cu Meg Ryan (poate pt ca ii place husbandului[alcool])...Glumesc...chiar imi plac Meg si Sandra.

Nora__id="blue">

Comorile Norei__id="red">[comoara]

Costume carnavalid="red">[majoreta]

Noi doiid="red">[amoras]

quote:Originally posted by Nora__

Si io am crezut la fel ca megbeng [bang]chiar imi plac Megid="size3"> si Sandra.Nora__id="blue">Comorile Norei__id="red">[comoara]Costume carnavalid="red">[majoreta]Noi doiid="red">[amoras]

id="quote">id="quote">multumesc, vai ce m-am emotionat[:-)))][:-)))][:-)))]"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...