megbeng Publicat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2006 sa imi incerc si eu mana, nu? [mamica]lunii august 2005 este: Catrinel 17id="red">-cap.49 >>> a nascut pe 23 martie o [fetita] [gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt: CamiMid="red">-cap.58 Virgiid="red">-cap.61 Shoricutzaid="red">-cap.62 [gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt: Iube 2001id="red">-cap.83 Alexia27id="red">-cap.83 [gravi]lunii decembrie 2005 este: Martha78id="red"> - cap. 97 [gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt: floricika id="red">- cap. 98 anangel_lexiid="red">-cap.98 ionicaid="red"> -cap.99 Princessid="red">-cap.103 Adriana micaid="red"> -cap.103 mexxaid="red">-cap.103 [gravi][gravi]lunii februarie 2006 sunt: MamiFloriid="red"> -cap 104 Mironaid="red"> - cap 109 [gravi][gravi][gravi]lunii martie: Danitaid="red"> - cap 116 Lista ramane deschisa! Poftiti va rog! "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 [hopsieu] va urez un w-e super!!! [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 in bucuresti se preconizeaza soare si caldura..Liano, pe cand incepem sa-ti facem galerie, ca fiind proaspat venita din concediu stii ca ne punem mari sperante de[copil] in tine!!! "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 megbengid="red"> mai sunt vreo 4..5 zile si aflam[:D] [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 ce-as mai vrea sa fug cu tine la manici..am prinde-o si pe mirona din urma..mi s-a pus mie pata ca vreau sa fiu neaparat ammica de 2006, si luna asta e ultima sansa!!! TREBUIE sa fie bine!!! "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liana30 Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 megbeng id="red">"pata" aia mi s'a pus si mie..asa ca da mana si hai...tot inainteeeee... [drac] "Nimic nu-i imposibil!"id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madana Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 Dragele mel raportez cu pe buze ca ma aflu intr-o superba Z1. Moisa mi-a spus ca intre Z2-Z4 sa ma duc sa fac niscaiva dozari hormonale, ceea ce inseamna ca abia luni Z4 voi ajunge sa fac acest lucru. Luna asta au venit [haibat] cu o zi mai devreme, dar avand in vedere ca trec printr-o perioada ff agitata nu ma mira acest lucru. Oricum eu abia astept sa fac dozarile astea si apoi sa-mi spuna Moisica ce facem mai departe. "Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"id="blue">[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 Am trecut sa va salut pe toate si sa va urez un we superb! Megbeng Catrinel17 nu mai e graviduta e mamica. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Evenimentele importanteid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megbeng Postat Martie 24, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 asi, asa e mai bine? oricum , ai vazut ca am scris in dreptul ei ca a nascut o fetitza[il]..daca ami aveti sugestii, sunt pe faza "Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motzunica Postat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 24, 2006 Mishuleid="red">, din pacate nu stiu sa-ti raspund...[batcap] Megbengid="red">, la fel ca tine cunosc si experimentez in totalitate aceleasi stari [indecis] Melutzicaid="red">, ai promis! [hop] Lianaid="red">, fac galerie de-acum! Iepurilaid="red">, oriunde ai fi! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.