yh Publicat Martie 24, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 24, 2006 buna, astazi am auzit de hemel , si as dori sa stiu daca este cineva care foloseste produsele ,ce pot spune despre ele ? Am inteles ca sunt 100 % naturale ,nu au nici lanolina si se aplica pe pielea umeda si sunt foarte bune .Ati incercat ,sunt asa de bune cum am auzit? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_ionita Postat Martie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 25, 2006 id="blue">Buna! Intra si pe subiectul"HEMEL, CINE IMI POATE SPUNE MAI MULTE DESPRE ACEST..." si poate vei gasi si tu cateva informatii de folos, sincer nici eu nu sunt 100% lamurita dar mi-am comandat ceva de la ei! Intri la "cautare" si scrii chiar HEMEL si numele meu geo_ionita la cauta dupa nume...sigur gasesti subiectu! Georgiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yh Postat Martie 26, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 26, 2006 multumesc , am gasit ceva si cred ca ma inscriu si eu ,pe langa faptul ca le cumperi mai ieftin ai si profit Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_ionita Postat Martie 26, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 26, 2006 Nu ai pentru ce, ma bucur ca ti-am fost de ajutor! Da, am auzit si eu ca daca devii reprezentant ai discount mare!Sa ma tii la curent daca ai comandat si ce ti placut pe pagina cealalta, ok? Georgiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anda141 Postat Martie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 27, 2006 V-am mai spus si eu sunt inscrisa si sunt multumita de produsele lor, daca vreti va trimit formularul sa va inscrieti si voi. Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar Monicaid="Comic Sans MS">id="red"> si [copil] ALBERT EDUARDid="Comic Sans MS">id="blue"> (19 ianuarie 2004 ) [foto] Album Albert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicoled Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Si eu sunt colaborator Hemel de aproape un an si vreau sa va spun ca se castiga foarte bine,am si retea si cel mai mare castig este ca folosesc produse naturale 100%.Contin monoextracte de plante inglobate in ceara de albine,miere de albine si unt de cacao.V-as putea scrie un roman despre produse si efectele lor terapeutice.Cele interesate imi pot lasa un PM.Nu va sfiiti sa folositi produse naturale,chiar daca nu doriti sa faceti si afacerea.Va urez succes! nicoled Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dolcebaby Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Eu nu am auzit pina acum de aceste produse si nu am inteles mare lucru din ce s-a scris aici... asa ca lamuritima si pe mine dak se poate... De unde unde se cumpara ? Sau se distribuie precum produsele de la Avon ? dolcebaby Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yh Postat Martie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 buna m-am inscris astazi ,te-as sfatui sa te inscrii si tu se castiga foarte bine si nu trebuie sa faci comanda in fiecare luna .O sa te tin la curent cum poti sa te inscrii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo_ionita Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Inca o intrebare: Daca te inscrii trebuie sa faci o comanda de o anumita suma? id="green">YHid="green"> Te-ai inscris pe net sau direct la un reprezentant? Georgiana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marinar Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 YH da-ne amanunte, plssssssssssssssss marinar http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.