Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

evitarea menstruatiei cu ajutorul contraceptivelor

Recommended Posts

Buna fetelor,

Stie cineva cum se poate evita/sari peste o menstruatie cu ajutorul contraceptivelor? Eu iau MArvelon si stiu ca mai demult am evitat o menstruatie (mergeam in vacanta) nefacind pauza intre folii.

Acum sunt in aceeasi situatie dar din pacate pe prospect nu scrie si m-am gindit ca poate a fost cineva in situatia mea. Joi ar trebui sa iau ultima pastila dupa care in mod normal fac pauza 7 zile si incep o alta folie. Deci ca sa sar peste o menstruatie, trebuie sa incep noua folie vineri?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu folosesc Desorelle si vara trecuta la fel am facut, am continuat cu o noua folie sa nu am disconfort in vacanta la mare. Dupa asta, totul a revenit la normal, iau pastilele 21+7 zile pauza.

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

quote:Originally posted by mamagiuliei

Eu folosesc Desorelle si vara trecuta la fel am facut, am continuat cu o noua folie sa nu am disconfort in vacanta la mare. Dupa asta, totul a revenit la normal, iau pastilele 21+7 zile pauza.________________________________________id="red">Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3][foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

id="quote">id="quote">ai luat desorelle si inainte de sarcina???intreb pt ca si eu tot din astea am luat, am renuntat de 0 luna si nu mi-a venit CM (nu e sarcina)[pup][pup][pup]marinarhttp://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Da, foloseseam Desorelle si inainte de bb.

Poate fi o dereglare temporara intarzierea CM. Dar cum eu sunt o paranoia, as merge pana la medic sa vada de ce nu-mi vine totusi [^]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

quote:Originally posted by oanabbb

MARINAR si eu dupa ce am intrerupt ac,n.am maiavut cm normal...si au trecut 3 ani...

id="quote">id="quote">oana si nu ai mers la medic??? sau nu a dat rezultat nici un tratament!!!pe mine ma ingrozeste ideea ca nu stiu cand imi vine sau daca-mi vine pt ca vrem un bb mult, multmarinarhttp://photos.yahoo.com/ph//my_photos

multimesc pentru raspunsuri. Am o colega care a intrerupt anticonceptionalele de 2 saptamani. I-a venit ciclu (foarte dureros si abundent) la 3 zile dupa intrerupere si ea s-a dus la doctor sa intrebe ce se intimpla.Din cite am inteles, raspunsul doctorului a fost ca anticonceptionalele "pacalesc" corpul ca ovulatia a avut loc. In momentul in care nu le mai iei, corpul reactioneaza imediat (ca in cazul colegei mele), ovulatia se produce si de aici ciclul, sau are nevoie de timp sa se "dumireasca" ce se intimpla si poate dura 1-2 luni pina la ciclu.

Colega mea de-asta s-a dus la medic pentru ca ea stia ca dureaza un timp pina ce uterul isi reia functiile normale, dar iata ca se poate si invers.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...