Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

diclofenac supozitoare

Recommended Posts

Abia am nascut pe 20 si doare epiziotomia de nu-mi arde de nimik. Azi dimineatza am pus un diclofenac (intrucat dupa ce am luat un algocalmin pastila am citit pe prospect ca trece in lapte, se recomanda intreruperea alaptatului, bla bla). Faza e ca ma simt tare bine dupa diclofenac...partea proasta e ca si astia pe prospect te sfatuiesc mai usor cu alaptatul cand pui diclofenac.

A mai folosit careva? cate/zi?

Luizax - karkotash shef!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
E normal sa te doara inca!!! pe mine ma mai supara si acum cu toate ca am nascut acum un an si jumatate. Incerca sa nu stai pe sezut si sa te plimbi prin casa putin cind simti ca te doare.diclofenac folosesc doar in primele zile ale menstruatiei pentru ca ma doare spatele si burta. Sfatul meu e sa nu mai folosesti fiindca trece in laptic si poate nu/i place lui bebe. CRESTERE MARE si nu renunta la alaptat!! SA STII CA MERITA!!!

Luizaid="orange">! Pupici si felicitari! Ce dor mi-a fost de tineee!!! Pupa bebe mic pe poponeatza!

AINS - antiinflamatoarele nesteroidiene nu sint indicate in timpul alaptarii, pt. ca trec in lapte in procent f. mare si nu fac deloc bine la bebe atit de mic. Din pacate pentru tine!

Incearca cu un unguent cu AINS local si eventual intreaba doctorul ce-ti poate prescrie mai "tzintit".

Tinem legatura. Scrie-mi daca ai nevoie de ceva!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead

Laguna Beach

Beach Cities

Noi 3, cu Raluca in burtica

meci pt. raspunsuri. So...dupa ce juma de noapte am plans si juma am stat cu fundul inc eai de galbenele....dimineatza am sunat peadiatrul sa imi zica ce pastile pot sa iau pt. durere ca nu mai pot. Raspuns: nimic-toate trec in lapte.

Voiam sa trag o fuga la spital unde am nascut...dar e duminica si dau peste vreunu de agrda care imi zice ca toatest bune si frumoase cun fundul meu si m-am mai plimbaty si degeaba.

Am tras cu okiul cu oglinda in zona cu pricina....nu am nimic la exterior care sma doara in halul asta...am ajuns sa tremur si cand ma dau cu spray oximed....nu am nici un motiv. In shimb am apasat pe locul ala, pe piele si doare rau dedesubt...mai profund.

Minunatul diclofenac si-a facut efectul...numai primul. Pe urma am bagat altul si nexam efect, ba cred ca am reusit sa imi bulesc si undul pe interior ca az noapte ma durea/ustura intepa in toate partile. Noroc ca am copil cuminte care doarme noaptea....ca sa ma pot eu smiorcai in voie la baie si prin casa. :(((((

Luizax - karkotash shef!

Luiza, mi/am adus aminte de spray oximed, pe care mi l/a recomandat ginecoloaga cind mi/a scos firele. Eu nu l/am folosit deoarece durerea era in interiorul pielii, de la firele de acolo. E o reactie alergica la ele si doare pina se acomodeaya organismul cu ele . din pacate o sa mei dureze!!! Sa cresteti mari si sanatosi!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...