Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Bebelusi de martie - aprilie 2005 (89)

rrox3

Recommended Posts

[bis]Ne-am facut copilasi mari!id="blue"> [bis]

Liviaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [ispita] (n.18 ianuarie)id="size1"> [mamica] Lorelai Mayaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.18 ianuarie)id="size1">[mamica] Lorelai Mihai Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.17 februarie)id="size1"> [mamica] Ninocikap (n.19 iulie)id="size1"> Stefan Catalinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 februarie)id="size1"> [mamica] Cameron Stefan Costinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.25 februarie)id="size1"> [mamica] Ellinia Irina Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.27 februarie)id="size1"> [mamica] Betilina Aliciaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.1 martie)id="size1"> [mamica] Caramella (n.30 mai)id="size1"> Sylvia Eloiseid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.1 martie)id="size1"> [mamica] Mary-Jane Sonia Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.2 martie)id="size1"> [mamica] Ariadnabr Bernhardid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.2 martie)id="size1"> [mamica] Alessia 105 Lavinia Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.4 martie)id="size1"> [mamica] Lauraspeedy Alice Gabrielaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.4 martie)id="size1"> [mamica] Elibui (n.26 februarie)id="size1"> Alexiaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.5 martie)id="size1"> [mamica] CatXO Melissa Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.7 martie)id="size1"> [mamica] Claudia_2803 (n.7 martie)id="size1"> David Emilid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.9 martie)id="size1"> [mamica] Erix Rares Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Andrruzza Alessandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Giuliatm Brien Constantinid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.10 martie)id="size1"> [mamica] Dariaevelin Vlad Antoniuid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.11 martie)id="size1"> [mamica] Coco Eva Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.13 martie)id="size1"> [mamica] Ana71 George Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.13 martie)id="size1"> [mamica] Simonnete Bianca Ecaterinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.14 martie)id="size1"> [mamica] An-k Darian Gabrielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Ako Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Ako Bianca Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.16 martie)id="size1"> [mamica] Nika Ema Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.17 martie)id="size1"> [mamica] Anca Micaela David Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Smmiha Andreiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Infofun Calin Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.18 martie)id="size1"> [mamica] Calimend Alexandros Xenofonid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [testoasa] (n.19 martie)id="size1"> [mamica] Zuzunaki Rares Mihaiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.21 martie)id="size1"> [mamica] Carmenduta Darioid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.21 martie)id="size1"> [mamica] Camelia Geanina 78 Maraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.22 martie)id="size1"> [mamica] Rp (n.22 martie)id="size1"> Sara Mihaelaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.22 martie)id="size1"> [mamica] Iuliana Sara Ioana Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [8**] (n.23 martie)id="size1"> [mamica] Rrox3 Andrei - Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 martie)id="size1"> [mamica] Crisa-77 Luca Joszephid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.23 martie)id="size1"> [mamica] GabiG George Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.24 martie)id="size1"> [mamica] Coral Nicola Adrianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.26 martie)id="size1"> [mamica] Raluk Vlad Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [bonjovi] (n.26 martie)id="size1"> [mamica] Lazy Julia Dianaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [majoreta] (n.29 martie)id="size1"> [mamica] Marox [copil] Karenid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Hiroral (n.30 martie, 3,148 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Iosifid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Kathywsha (n.31 martie, 3,8 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rada Valentinaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Carmissis (n.2 aprilie, 2,6 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] ClaudiaH (n.3 aprilie, 3,4 kg.)id="size1">[copil] Dariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gegea (n.3 aprilie, 3,3 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonio-Harukiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela Imai (n.4 aprilie, 3,320 kg., 51,5 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Gabriel-Stefanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gabrianah (n.5 aprilie, 3,8 kg., 54 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Adina Nicoletaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Giliutza (n.7 aprilie, 3,450 kg., 49 cm.)id="size1">[copil] Thomas Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Gabrielaveres (n.8 aprilie, 3,230 kg., 49 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Thea Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Crangutalil (n.9 aprilie, 3,5 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cenia (n.9 aprilie)id="size1">[copil] Danielid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Corrinutza (n.9 aprilie, 3,3 kg., 50 cm.)id="size1">[copil] Emilia Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Geta Sava (n.11 aprilie, 3,6 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Jennyid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Simmypo(n.13 aprilie, 3,1 kg., 49 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Dora Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ionela r(n.13 aprilie, 3,5 kg., APGAR 10)id="size1">[copil] Irina Ana-Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andira (n.14 aprilie, 3,950 kg., 51 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adela 20 (n.14 aprilie, 3,310 kg., 50 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Ioan Raresid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamaria Luiza (n.14 aprilie, 4,180 kg., 53 cm.)id="size1">[copil] Alexandraid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adseana (n.15 aprilie, 3,6 kg., 53 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Davidid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ocrainic (n.17 aprilie, 3,750 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Martijnid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Dantje (n.19 aprilie, 3,770 kg., APGAR 7/9)id="size1">[copil] Mihai Cosminid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danuta t (n.20 aprilie, 3,250 kg., 50 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Antonia Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Teodora Racz (n.20 aprilie, 3,450 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Vlad Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Shumi (n.20 aprilie, 2,860 kg., 48 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Bogdanid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lali74 (n.20 aprilie, 1,650 kg., APGAR 6/7)id="size1">[copil] Letitia Medeeaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Oanamc (n.21 aprilie, 3,7 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Andreea Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Andreoti (n.21 aprilie, 4,1 kg., 52 cm.)id="size1">[copil] Adela Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,550 kg., 47 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Rares Ionutid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Cristinatwo (n.22 aprilie, 2,950 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Radu Victorid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Ligia 13 (n.22 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Alexander Christianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lantana7 (n.22 aprilie, 3,720 kg., 52,5 cm., APGAR 9/9)id="size1">[copil] Alexander Paulid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Valenka (n.22 aprilie, 3,650 kg., 52 cm., APGAR 9/10)id="size1">[copil] Mateiid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Pisicuta si Matei (n.22 aprilie, 3,3 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Cezar Georgianid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Adrianafedorca (n.23 aprilie, 3,850 kg., 56 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Dalia Larisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Lauradaria (n.24 aprilie, 3,1 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Alexandruid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamacita (n.25 aprilie, 3,6 kg., 52 cm., APGAR 10)id="size1">[copil] Daria Mariaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mihaela agh (n.25 aprilie, 3,2 kg., 51 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Deliaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Loreen (n.26 aprilie, 2,8 kg., 49 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Calin Georgeid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Connie 1974 (n.26 aprilie, 3,5 kg., 51 cm.)id="size1">[copil] Miruna Ioanaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Miska (n.28 aprilie, 3 kg., 48 cm., APGAR 9)id="size1">[copil] Sara Narcisaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Danna J (n.29 aprilie, 3,990 kg., 53 cm., APGAR 8/9)id="size1">[copil] Vladimirid="blue"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Sibip (n.30 aprilie, 3,2 kg., 50 cm.)id="size1">[ruga] [copil] Delia Melissaid="red"> id="size2">id="Comic Sans MS"> [mamica] Mamanati (n.30 aprilie, 3,7 kg., 49 cm.)id="size1"> [flo]Acum suntem 41id="red"> [fetita] si 43id="blue"> [baietel] si suntem tare frumosi Specialii 2005id="red">id="size4"> by Alessia 105 id="size1"> Aici am asteptat sa soseasca in viata noastra Aici am inceput 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88

Listuta [gravi] din nou cu [bb] mic [:)]Elibuiid="red"> dpn: 29 mai 2006Andiraid="red"> dpn: 13 iunie 2006CatXOid="red"> dpn: 2006Zuzunakiid="red"> dpn: 1 august 2006Mamanatiid="red"> dpn: 12 august 2006Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005) poze cu noi
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 148
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce [mariaj] in cap sunt:

La multi ani!id="red"> Stefan Costinid="blue"> si Alexandru id="blue">!

Mamacitaid="red">-spanacul pt. Alexut e din cel congelat? Cum il gatesti? Imi cer scuze dc. ai povestit anterior, nu am prins faza! Ma gandesc sa-i servesc o portie lui Vlad sa vad dc. mananca... Deocamdata servim peste ca azi avem peste (doar e sarbatoare!).

Ana id="red">si Adseanaid="red"> sper nu mai fie probleme la micutzi, multa sanatate![flo]

Corina si Vlad(11.03.2005)

Amintiri

Varsta lui Vlad:

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10712;121/st/20050311/n/Vlad%2C+my+baby/dt/8/k/fbfa/age.png

Scuze, intru doar putin de tot ca sunt mare bucatar astazi, maine o serbam pe Ioana. Am multe sa va zic, dar poate reusesc mai pe seara.

Vreau doar sa-i zic Adseaneiid="red"> sa-i dea Furazolidonul in continuare. Nu e pentru diaree si atat, e contra microbilor ce cauzeaza enterocolita. Daca nu mai are diaree, e foarte bine, inseamna ca regimul si tratamentl isi fac efectul, dar termina tratamentul dat de medic. Nu o sa o constipe Furazolidonul, el doar inlatura cauza diareei, nu intareste scaunul in mod direct. Sper ca ai inteles ce am vrut sa zic, parca am limba de lemn...

[pup] tuturor! Continuarea mai tarziu...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Rroxid="red"> mersi mult[flo].Nu o sa ii intrerup tratamentul cu furazolidon, desi, recunosc ca eu stiam ca e doar pentru diaree[:I].

Spor la pregatiri![pup]

[mamica]Adriana si [copil] Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Feteor vroiam doar sa va salut dupa o absenta indelungata datorata unei diaree acute medie. Am vizitat si spitalul de copii ca sa zic asa timp de o saptamina. Acum suntem bine dar am trecut prin clipe groaznice cind credeam ca nu se mai termina(18 scaune pe zi apoi 13, apoi 6).Nu am timp acum nu am citit,sunt epuizata dupa atita stress si intarcare fortata( inchipuiti-va numai cum te mulgi intr-o baie de spital murdara!)

Sper ca toti sunteti bine. O sa scriu mai multe despre diaree, in Iasi exista un virus, deoarece foarte multe persoanae adulte si copii au.

pa, ne incarcam bateriile si revenim![copil]

Cenia si David

http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=6eca&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Uf, uf, uf... vai, mamicutelor de bebelasi bolnaviori, va doresc multa sanatate si putere sa treceti peste perioada asta!

Vai, ceniaid="red">, prin ce ati putut trece. Imi pare rau si mi se face inima cat un purice. [pup] si sanatate!

Anaid="red">, tu nu ne dai nici un semn ca e totul ok? sanatate multa si voua!

rroxid="red">, spor la treburi si petrecere frumoasa maine!

cocoid="red">, ce mai face [afro]? Ne e dor de el...nu ne mai pui poze?

Daria a adormit bustean dupa baita. De aseara l-a avut musafir pe Andrei, baietelul surorii mele, care i-a creat o atmosfera tare frumoasa, era cu ochii numai pe el si dupa el [:D]

Nu mai scriu meniul, ca nu prea mai aducem ceva nou fata de ultimele zile, asa ca nu mai incarc pagina de pomana.

[pup]tuturor si o seara frumoasa!

DARIA- poze vechi

DARIAid="navy">- poze ceva mai noi

Varsta iubirii noastre mici

Geani si Daria (03.04.05)

Ceniaid="red"> Uff.. ce chin pe voi.. Bine ca ati scapat si ati venit acasa! [pup] Refacere rapida amandurora! [pup]

Anaid="red"> Ce mai face Victor? Sper ca bine! [pup] Si eu m-am gandit (cand am citit ce ai scris) ca are senzatia de voma fiindca se simte rau pe ansamblu si fiindca ii e frica sa nu cumva sa mearga iar la spital. Un soi de autosugestie, gen mi-e rau, daca vomit, parca imi vine sa vomit... Asteptam vesti de la voi. Bune! Multa sanatate si multi pupici!

Elibuiid="red"> [pup] multi pentru surioara Alisului! [:)] Si pentru Alis sa scape odata de urmarile bronsitei si pentru o mamica care trebuie sa se odihneasca mai mult zilele astea [pup] Sincer, te admir cum reusesti sa ai grija de Alis cu ditamai burtica, dar fa cumva si las-o mai moale saptamanile astea ultime de sarcina, cere ajutor cuiva din familie si odihneste-te cat poti de mult. Cred ca doar oboseala e de vina pentru starile tale de rau. Haide ca nu mai e mult! [pup]

Mamacitaid="red"> La multi ani lui Alexut! [pup] Inca putin si ai baiat mare [:D] Si supliment de [pup] pentru multele cucuie capatate! Si Ioana va participa maine la propria-i petrecere cu o vanataie pe obrajor... s-a lovit ieri in marginea mesei joase din sufragerie... Si eu vreau sa te intreb cum i-ai preparat spanacul cu branza si iaurt! Ai gatit spanacul intai (cu ceapa, suc de rosii, ulei) sau doar l-ai fiert simplu sau cum?

Danutaid="red"> Felicitari mergaretului! [pup]

Gegeaid="red"> Felicitari Dariei pentru mers! [pup] De ce nu vrei sa-i dai sare? E sanatoasa si necesara atat timp cat nu e consumata in exces. Zilele astea o sa incep si eu sa-i pun cate un strop de sare in mancare Ioanei.

Andiraid="red"> Ti-am admirat papusica in noile poze! E o scumpete cu falcutze! [pup] Imi vine sa o iau la pupacit instantaneu [:D] Ti-am admirat si plovarasele, foarte dragute. Eu nu mai am rabdare sa tricotez, desi imi iesea destul de bine la un moment dat, asa ca le face mama plovarase dragute fetelor dupa modelele alese de mine [:D] [pup] burticii!

Zuzuid="red"> Ce mai face Bubu? Eu, in locul tau, as incepe sa-i reintroduc papicile incet, incet sa vad cum reactioneaza. [pup]

Ako alias Dakoid="red"> Ce baieti mari si frumosi ai! I-am admirat pe indelete [:D] In sfarsit nu-i mai incurc, nu mai semana deloc unul cu celalt [pup] [pup] (pentru amandoi [:D])

La multi ani Georgeid="blue">! [pup] chiar daca cu putina intarziere,pentru care imi cer scuze, iti doresc sa fii sanatos, sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii si sa fii mereu fericit! Coralid="red"> mai sa-ne o veste, te rugam! [flo]

Multumim frumos celor care ne-au urat de bine pentru anisorul Ioanei si le dorim si lor aceleasi lucruri minunate! [flo]

poze cu noi

[hia]

Sanatate multa copilasilor bolnaviori, sa se faca repede bine[pup]

Noi umblam toata ziua pe afara si abia tin pasul la citit pe aici.

Astazi am facut mamaliga, a fost o adevarata aventura, dar mi-a iesit. A papat Rares mamaliguta cu ou, iaurt, putina smantana; i-am placut foarte tare(400 g). Kiwi nu i-am mai dat pana acum. I-am introdus albusul de ou si mai asteptam un pic cu kiwi.

Am admirat trei printese frumoase foc: Maraid="red">, Alexandraid="red"> si Irinaid="red">.

andiraid="blue">, sunt foarte frumoase hainutele, sa le poarte Irina cu mare placere. Iar pentru tine, felicitari!

La multi ani Stefan Costinid="blue"> si Alexandruid="blue"> ![flo]

mamica lui Rares(10.03.2005)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Sa ma si plang putin acum... Ioana iar e in greva laptelui, dar a dus-o la un nivel mult mai inalt... adica nu mai bea deloc! Dimineata a baut cam 30-40 ml. si gata. Pana acum bea macar 130 ml., daca nu chiar 180 ml. Asa ca am hotarat ca e momentul sa-i schimb laptele si am trecut-o pe Nan Junior. Fara succes, tot nu bea. Ii dau cu canita, am zis, daca tot nu bea, macar sa scap de biberon... Sper sa revina la sentimente mai bune fata de lapte si mai repede. Pana atunci papa fata iaurt si branzica, ce sa-i fac... Maine incerc cu banana, poate o pacalesc...[:(]

[pup] tuturor si MULTA SANATATE!!!

poze cu noi

Ceniaid="red"> imi pare rau sa aud ca si voi ati fost bolnaviori!Sanatate multa![pup]

Rroxid="red"> imi pare rau ca Ioana face greva laptelui!Si daca nu bea lapte, cum calculezi necesarul pe zi din celelalte produse lactate?200 de g de iaurt sunt echivalente cu 200 ml de lapte?Iar branza din cat lapte o faci?Te intreb, ca nu stiu ce ma va astepta cu Alexandra dupa ce terminam regimul asta cu Humana...pe care, vreau sa zic, l-am papat cu linguritza[alcool], altfel nu vrea, nici in ruptul capului, nici din biberon, nici din canitza.[pup] si distractie placuta maine!

[mamica]Adriana si [copil] Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...