Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lucrari dentare in rate.

Recommended Posts

Am vazut la stiri ca in Bucuresti ar fi 32 de cabinete stomatologice care practica ratele direct la cabinet pentru lucrarile efectuate de pacient.ratele pot fi lunare si in functie de valoarea lucrarii se pot intinde pe 5 ani.

stie cineva unde sunt astfel de cabinete? si medici buni bineinteles.

multumesc anticipat pentru raspunsuri.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Scuza-ma dar nu ma pot abtine sa nu rad cand vad reclamele pe la metrou "Dinti in rate", mi se pare ca suna foarte caraghios.

Uite ce am gasit in schimb http://www.dinti-in-rate.ro/

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.id="navy">

Suna caraghios dar intr-un fel e bine ca se gandesc si la oamenii care au un venit mic si din care nu-si mai permit nici macar o consultatie la stomatologie dar mi-te o plomba sau alte interventie. Sper ca in toate judetele sa se deschida astfel de cabinete nu numai in capitala...

andreea_tx, daca ai un dentist deja sau daca stii un dentist bun si vrei sa megi la el, intreaba-l daca iti poate face lucrarea si in rate. Ceea ce vreau sa-ti zic e ca sunt multe cabinete in Buc. (mult mai multe de 32) care accepta si rate, dar nu e nevoie neaparat sa scrie pe "firmament" asta. Sotul meu a fost la cabinet despre care nu stia ca accepta si rate (pt. ca nici nu scria nicaieri si nici nu auzise de la alti pacienti) si totusi, la inceput, cand i-a zis costul lucrarii, medicul l-a informat ca poate plati si in rate si au stabilit de comun acord suma/luna.

Teledon pentru Denis toata saptamana - www.denis-toderici.com

ioana

E un cabinet chiar la Dristor (la intersectia cu Mihai Bravu). In blocul cu BRD. Scrie mare si pe un banner ca fac lucrari si in rate.

Eu mi-am facut acolo o lucrare, dar mi s-a parut cam scump. Dar lucreaza foarte bine.

Mami si NiKo (24 sept 2004)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...