Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vi se pare normal?

Recommended Posts

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Draga Bambolina,

Nu dai prea multe relatii despre problemele tale.Nu mi se pare normal dar , pe de alta parte, cine stie care sunt motivele lui...Eu una nu as accepta asa ceva, dar la mine situatia e clara: parintii mei il iubesc nespus pe sotul meu si el pe ei, deci vezi ca nu exista doua situatii identice. Cred ca ar trebui sa dai mai multe detalii despre relatia TU + PARINTI + EL ca sa ti se poata da un raspuns la intrebarile tale.

Iti doresc rezolvarea problemelor!

nunta mea

Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani)

Distribuie pe alte site-uri

Ce-ar fi sa ne expui shi punctul lui de vedere?

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

quote:Initial creeata de bambolina

Sotul meu a intentat divort. Avem un copil de 7 luni. Conditia ca el sa opresca divortul este ca eu sa rup orice legatura cu parintii mei ca un sacrificiu al meu.Vi se pare normala acesta cerere a lui? Voi ce ati face?

id="quote">id="quote">Ofera-i niste "nopti de vis".[xinpat] O sa uite si cum il cheama, ce sa mai pomenesc de parinti.dati-va si voi seama odata ca:"Femeia este fanta care se deschide în zona vizibilului pentru a lãsa extra-ordinarul sã pãtrundã în lume."(Gabriel Liiceanu)id="Tahoma">id="size2">id="blue">

Pai dupa mine, nu te iubeste atat de mult daca vrea sa dea divort din cauza parintilor tai. E imposibil sa-ti ceara asa ceva. E liber sa nu vorbeasca si sa nu-i vada pe-ai tai dar e inadmisibil sa-ti ceara sa rupi legatura cu ai tai.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

"]POZELE MELE[/url]

quote:Originally posted by iren

Ce-ar fi sa ne expui shi punctul lui de vedere?Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">iren, tie chiar iti place Nirvana sau e referinta la vre-o "treapta inabordabila"? [alcool]id="Tahoma">id="size2">id="blue">

id="quote">id="quote">

Nu stiu care sunt problemele voastre, dar daca a intentat proces de divort, deja, banuiesc ca nu degeaba. Sau nu degeaba se ia de parintii tai. Probabil ca tu esti inca sub influenta parintilor, ceea ce il deranjeaza.

Gandeste-te poate ati hotarat ceva impreuna apoi tu te-ai razgandit si ai facut altceva dupa ce te-ai consultat cu parintii.

Poate ca este util si pentru tine sa pui o distanta intre tine si parinti un timp. Eu una nu stiu daca este normal sau nu. Normal pentru tine este sa-ti continui relatia cu parintii, normal pentru el este sa te maturizezi.

6 ani - 14 februarie 2006

quote:Originally posted by tanita
quote:Originally posted by iren

Ce-ar fi sa ne expui shi punctul lui de vedere?Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">iren, tie chiar iti place Nirvana sau e referinta la vre-o "treapta inabordabila"? [alcool]id="Tahoma">id="size2">id="blue">

id="quote">id="quote">
id="quote">id="quote">Imi place shi Nirvana, shi cum s-ajung acolo [:p]Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...