Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pierderi de vedere de la pilule ??

Recommended Posts

Ok,nu sunt chiar PIERDERI de vedere ci doar slabiri acute ale acuitatii vizuale. Iau pille de trei luni,sunt la a 4 folie de fapt. Luna trecuta (la folia 3 ) am avut o mare broblema. Intr-o buna zi m-am trezit ca nu mai focusez, nu puteam sa prind in raza de vedere un obiect,tare aiurea feelingul.. Dupa cateva minute am avut impresia ca am "orbit" la ochiul stang, daca priveam in fata vedeam doar partea dreapta a peisajului,in stanga era ceata totala. Am avut in aceeasi zi o slabiciune generala pe partea stanga. Ok, a trecut. Acum de cateva zile iar am probleme cu ochiul stang, pur si simplu nu vad bine deloc, vad in ceata si prefer sa il ichid de-a dreptul sau sa-mi pun o din-aia de pirat pe ochi. Ieri m-a palit ideea ca ar fi de la pilule (yasmin). Si aseara nu am mai luat. Surprise asadar, azi sunt ok cu ochii,cu amandoi. Deci sa fi chiar fost de la pille? SUnt acum fix la jumatea foliei si nu as mai lua...Intrebarea e: daca intrerup acum brusc,la jumatea foliei,care e urmarea imediata? Imi vine ciclul? Sa ma astept la dereglari masive? helpid="size1">

Mama de [copil]Lara Celine id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Laura, eu am pb de vedere si am luat si pilule TRIROGOL.....nu am simtit vreo inrautatire a vederi, DAR medicul ginecolog de-aici (ca altul imi spusese si in RO) a ramas masca cind a auzit ca la pb mele, iau pilule.....Bine, asta era acum 5 ani........

In Ro mi s-a explicat ca anumite pilule dau tulburari de vedere. Deci, ceea ce ai simtit tu, poate fi de la pilule....

Sfatul meu ar fi sa mergi maine la dr ginecolog, sa-i explici situatai si sa decida el ce-i de facut mai departe. Dac adoar asta seara nu ai luat pilula, si maine la prima ora poti ajunge la ginecolog in regim de urgenta.........poate se rezolva!

Multa sanatate!

Andreia

Lauraa nu stiu daca ai cautat pe net dar eu am gasit asta:

http://www.calmens.ro/anticonceptionale.html

Parerea mea intrerupe imediat pastilutzele,in cel mai rau caz va veni ciclul mai repede nu cred ca se va deregla.

Multa sanatate[pup]

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Helbi, multzam,deci ai auzit si tu...Azi ar fi deja a doua zi fara pilula,oare sa nu iau nici azi? Maine sper sa ajung la gyn sau macar sa-l prind la telefon.

Laureta, am ramas masca, exact asta am patit, am cautat putin pe Net dar numai in germ. deocamdata... dar exact ce scrie acolo...moammaaaa [bang]

Mama de [copil]Lara Celine id="red">

Si eu am probleme cu vederea (coroidoza miopica, miopie forte, dezlipire de retina) si mi-au interzis sa iau anticonceptionale cu estrogeni(pilula combinata). Pot lua doar dintre cele doar cu progesteron. Dar n-am mai luat de loc!. Intradevar estrogenii influenteaza circulatia sangvina si daca sunt oarece probleme, le pot agrava.

In ceea ce te priveste, opinia mea este sa consulti de urgenta un oftalmolog serios, un consult complex cu fund de ochi si cu vizionarea corneei si toate cele, caci se pare ca tu ai niste probleme. Anticonceptionale nu fac decat sa agraveze "o defectiune" care exista.

Multa sanatate!

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)

Fotografiiid="blue">

Ajutati-l pe George!

www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...