Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Agentie imobiliara serioasa Bucuresti-cunoasteti?

Recommended Posts

Stie cineva de asa ceva, ati auzit, intalnit, lucrat cu o agentie serioasa si careia sa ii pese de clienti?

Ca eu sun de azi dimineata la diferite agetii si vorbesc singura... vreau sa inchiriez ceva si parca oamenii astia de la agentii nu vor sa castige bani, nu alta... unu' mi-a zis direct ca sa incerc si in alta parte ca el nu prea are timp de mine!!

Poate nu mai stiu eu cum functioneaza serviciile de genul asta.....

Anyway, daca ati lucrat de curand cu o agentie/agent serios, spuneti-mi si mie, va rog!

Ma intereseaza, asa cum am spus, sa inchiriez un apartament (nu sa ofer spre inchiriere, ci sa inchiriez pentru mine).

Multumesc anticipat!

Gabi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu lucrez la o agentie....acum depinde si ce te intereseaza. Noi lucram in general doar pe inchirieri mari (500 - 1000 E/luna). Acum daca cererea nu e aberanta (nu din punctul meu de vedere, pentru ca stiu ce inseamna chirie mare, ci din punctul de vedere al pietei), gen - garsoniera la 100 E, sau 2 camere la 150 E, poti suna la agentia Orfeas (Dristor) - 344.77.07 / 344.77.06 (Cereti cu Gabriel Constantinescu). Daca solicitarea e pentru o inchiriere pentru firma, sau ceva mai mare, apeleaza la noi - Provila Imobiliare - 330.02.93.

E posibil ca impresia de neseriozitate sa ti-o lase faptul ca agentiile nu revin cu un telefon asa cum ar fi normal pentru ca pur si simplu nu gasesc ceva care sa se incadreze in cerere. Preturile nu le facem noi, sunt cele solicitate de client.... si la faza asta... a innebunit lumea....

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...