Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Toti prietenii stiu, numai ea nu!!!!

Recommended Posts

Viata asta e atat de cruda cu unii!

Am o cunostinta, nu prietena ca atunci poate-mi era mai usor. E prietena unei prietene. Fata asta a mai fost casatorita si fostul ei sot a avut de ales intre ea si parintii lui (locuiau la socrii) si asa a ajuns sa se puna problema?! A ales parintii in loc sa-si gaseasca o alta lociunta. Pentru ea a fost un soc din care si-a revenit abia dupa patru ani cand l-a cunoscut pe actualul. Sunt casatoriti de trei luni.

Si acum problema: el este un hot. A stat un an la inchisoare, ea stie ca a fost in Austria. A fost angajat la un prieten de familie si spre stupoarea lui a descoperit ca deja din a doua zi dupa angajare tipul a inceput sa falsifice CEC-uri. Asta sa acopere datoriile la anteriorul loc de munca, de unde a fost dat afara din acelasi motiv.

Nu l-au dat pe mana politiei pentru ca nu se stie de unde a reusit sa acopere "gaura" facuta. Doar erau prieteni, dar bineinteles nu mai sunt.

Intrebarea mea este sa i se spuna fetei asteia ce sot are? Toata lumea evita asta stiind cat a avut de suferit din cauza primei casnicii si e atat de fericita acum, saraca.

Voi ce parere aveti?

viermisor

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am fost intr-o situatie similara de curand... Este vorba de tatal meu care s-a comportat mizerabil cu cea care ii este apropare de doi ani de zile. I-a ascuns multe lucruri si cand s-a ajuns la un punct culminant, desi toti cei din jurul meu m-au sfatuit sa tac, am sunato si i-am spus totul. Ea este o persoana mult prea ingenua si...desi intial m-a crezut intr-un final s-a convins ca nu este adevarat si ca atat eu cat si alti prieteni comuni ne-am lasat influentati de terte persoane. Morala? Eu am constiinta impacata. Acest lucru nu a schimbat relatia dintre noi, ei sunt impreuna in continuare... Sincer m-am gandit ca daca as fi fost in locul ei as fi fost recunoascatoare persoanei care mi-ar fi descis ochii. Singurul sfat este sa te gandesti bine pentru ca i putea sa ii pui pe toti impotriva ta, sa nu fii crezuta... Oricum desi unii sutin ca nu trebuie sa te amesteci in viata altora, dupa parerea mea este vorba de ceva mult prea serios incat sa fie ascuns.

Anca

Pe primul l-a lasat ca era "mamos",deci la ceva atit de extrem reactia va fi si mai prompta. Categoric trebuie sa-i spui!Ce inseamna 3 luni?O sa o lase fara nimic in perspectiva si planind asupra ei suspiciuni dubioase.Toata lumea se asteapta sa-i cunosti "aptitudinile" sotului.Groaznic!

dulcetica

si eu zic sa-i spui, mai ales nefiind fr apropiata de ea, riscul chiar daca se va supara pe tine nu e acelasi ca si in cazul in care ti-ar fi cea mai buna prietena sau membru al familiei; trebuie sa afle mai ales daca spui ca e asa entuziasmata, ptr ca daca va face si un copil situatia ei ar putea deveni dramatica. Asa, e vorba de ea si atit, dar ia gindeste-te sa fie gravida in 7 luni si sa afle, ce s-ar intimpla, cum i s-ar prabusi toata lumea in cap?! Sau daca s-ar trezi fara casa pe care credea ca o are, ptr ca sotul a vindut-o ptr a scapa de cine-stie-ce datorii?!? Si tot asa, exemplele pot continua... Macar sa stie, sa aleaga in cunostinta de cauza, poate sa aiba o discutie cu el si sa ramina impreuna fericiti, dar macar ar fi pusa in garda, ar stii sa nu lase toti banii pe mina lui etc.

parerea mea...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...