daniela_b Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 quote:Originally posted by viermisorEle (sa zicem I si F)sunt prietene din liceu, apoi au facut facultatea impreuna. Iar relatia dintre noi (eu si I)a fost stabilita prin intermediul sotilor, suntem prieteni de familie. Ti-am spus nu pot trece peste vointa lui I, daca ea nu vrea sa-i spuna. De aceea ma si roade problema asta. Am vorbit si cu sotul meu si mi-a spus ca ne e treaba mea sa nu ma bag ca stricam relatia noastra de prietenie intre familii din cauza unei "necunoscute" (F).viermisorid="quote">id="quote">Sotul tau are dreptate, binele facut cu orice pret se transforma intr-un rau. Si daca raul se intoarce impotriva ta?Un lucru atit de important nu va ramine ascuns la nesfirsit...Ai rabdare, deci!Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
gabriela_tutuianu Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 ai rabdare. si eu am trecut prin asta si tot ce amobtinut in urma dezvaluirii a fost ura unei persoane dragi mie care "nu intelege ce am cu fericirea ei".si cand s-a aflat mandria si nefericirea a facut-o sa ma ocoleasca.lasa ca lucruruile tot vor iesi la iveala.mai devreme sau mai tarziu. "niciodata nu e prea tarziu'id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Mara76 Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Viermisorid="red">, nu te supara ca-ti spun, dar nu este treaba ta. Daca era vorba de o prietena, lucrurile ar fi stat poate altfel, dar tu o cunosti pe ea printr-o prietena comuna. Nu o lua ca pe o atitudine comoda, pasiva, ci ca pe un fapt: tu n-ai ce cauta in viata respectivei, nu te leaga in mod direct nimic. Chit ca intentia ta e buna, nu-si are rostul. Gandeste-te ca dai viata unui om peste cap, un om pe care nu-l cunosti deloc si n-ai de unde sa stii cum gandeste, cum reactioneaza la soc, un om care poate este "strut" si prefera sa se prefaca nestiutor... sunt atat de multe variante care provin exact din faptul ca nu o cunosti, ca atare n-ai ce cauta sa-i spui. Si eu cred ca la momentul oportun va afla adevarul. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
micalutza Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 dar tu de ce vrei sa te bagi in casnicia lor? eu zic ca nu e pb ta. poate ea stie sau poate nu. in nici un caz nu e treaba ta sau obligatia ta sa-i spui. Mini Sarbatori fericite! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
viermisor Postat Martie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Poate pantru ca urasc minciuna, poate pentru ca mi-e mila de ea, poate ca eu consider ca prietenii ar trebui si sa te protejeze nu numai sa te distreze si pentru ca eu as prefera sa aflu daca as fi intr-o situatie similara. Ea nu stie nimic. Sotul ei i-a spus 'angajatorului' (sa nu-i spuna nimic lui F), toti care stiu povestea o compatimesc si nu are curaj nimeni sa-i spuna. Eu una as vrea sa afle, pentru binele ei. viermisor Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
canuta-om-sucit Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Pentru ca sunt multi bagatori de seama[^] Aura si samburelu' Dimitrieid="purple">[copil] Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.id="purple"> id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
diadaniela Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Viermisorule,dar de ce ti-e mila de ea ? E nefericita in casnicie sau cum ? Barbata-su ,asta, o fi gresit si el ca toata lumea mai greseste.Poate ca omu' o iubeste si nu o sa mai faca ilegalitati.Mie nu mi-ar conveni sa vina cineva sa-mi spuna despre sot cine stie ce. Mai gandeste-te ,dar eu zic ca nu e treaba ta sa-i spui. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
diadaniela Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Poti si cu anonime sa rezolvi chestiaid="red"> Abject! ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
viermisor Postat Martie 29, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Stiu eu povestea in detaliu si abia o cunosc, "prietenii" sunt toti fosti colegi de facultate, astia care chibiteaza. Am vrut sa stiu parerea unora din afara, poate e gresita logica mea. O iubeste sotul sunt sigura ca altfel nu l-ar fi rugat pe 'angajator' sa nu-i spuna neveste-si. Cred ca e exact chestia cu amantul, toti stiu numai sotul (sau sotia), nu. Le rezolva timpul pe toate, cel mai bine era sa recunoasca sotul. Si mie tot mi-e mila de ea, cui nu ii e sa se puna putin in locul ei. viermisor Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
diadaniela Postat Martie 29, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 29, 2006 Viermisor,probabil ca o sa recunosca ,dar poate nu are curaj deocamdata.Nu poti sa sti ce e in sufletul lui.Daca si tu recunosti ca o iubeste atunci ce rost are sa le strici linistea? ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.