Yannia Publicat Martie 27, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 27, 2006 Salutare tuturor! Sunt insarcinata in 6 saptamani si as vrea sa stiu da am voie sa mai merg la aerobic si daca mai pot continua masajul anticelulitic. Multumesc mult! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexxa Postat Martie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 27, 2006 Din cate stiu eu nu este permis in timpul sarcinii... Sarcina usoara si un bb frumos. poze My baby Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxana Claudia Postat Martie 27, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 27, 2006 Yannia, desi este neplacut trebuie sa-ti spun ca nu este recomandat aerobicul in timpul sarcinii; doar cel asistat pe care il poti face la centre specializate. Cat despre masaj, poti face masaj special pt [gravi]. Si pe mine m-a prins sarcina facnd [greutati] dar am incetat imediat ce am aflat! Sarcina usoar si bb sanatos!id="Trebuchet MS"> Roxana Claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxana01 Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Buna pt noua burtica! Si eu am avut aceeasi nelamurire. Este clar ca in primele saptamani, pana treci de luna a treia (deci de sapt 12-13)nu este permis aerobicul, de nici un fel. Si eu faceam aerobic de 2 ori pe saptamana, masaj anticelulitic si sauna. Am renuntat la aerobic si sauna, nu si la masaj. Nu are nici o treaba, ca mi-l face doar pe picioare. Atata timp cat pot sa mai stau pe burta culcata, mai imi fac masaj. Iar aerobic am inceput din sapt 14, cu acordul medicului meu, la un centru special pt gravide. Nu e nici pe departe aerobicul zbuciumat dinainte (faceam tae bo), dar macar e miscare si ajuta f mult. sunt in sapt 18 si inca fac masaj anticelulitic, dar probabil in curand voi renunta, ca imi va fi greu sa stau pe burta. In schimb voi face masaj special pt gravide, tot la centrul acesta. Multa sanatate si ai grija de comoara ta! Roxana +18 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adelapop Postat Martie 31, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 31, 2006 si eu stiam ca in centrele specializate se practica masajul pentru gravide insa eu cand am vrut sa fac cu o tanti care lucreaza intr-un spital ca maseuza profesionista mi-a zis sa stau linistita ca masajul activeaza circulatia si implicit eliminarea toxinelor....iar bebe se hraneste din sangele nostru. si eu sunt nelamurita cum de se mai practica in centre specializate.....dar cine stie mai bine faci multe plimbari, miscare in aer liber bafta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitikot Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 imi putet recomanda va rog cateva centre pentru masaj gravide ?prefeabil in sectorul 2,dar nu neaparat.Eu am doar cateva saptamani de sarcina dar simt nevoia sa mananc la 2-3 ore si-mi cam fac griji.Ce pregatire trebuie sa aiba cei care efecteaza asemenea masaje ?Si cat costa ?[flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxana01 Postat Aprilie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 3, 2006 Eu ma duc la Active Center - Calea Grivitei nr. 71, sect 1. reclama Acolo se face si masaj special, dar totul poate fi facut dupa luna a 3-a. Multa sanatate tie si bb-ului Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.