Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Sunt bune maslinele si muraturile la copii mici?

Recommended Posts

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Noi avem 1 an si 10 luni si devoram maslinele si castravetii acri. Am cumparat masline din ale nesarate si mananca de rupe. Noi insa mancam de toate, masa de pranz e consistenta, maslinutele si acriturile sunt doar "desertul" si mai mancam si la masa de seara (daca ne vede pe noi si-si aduce aminte). Nu am avut pana acum probleme, asa ca nu vad de ce sa nu-i dau din cand in cand.

Totusi cred ca mancarica nu poate fi inlocuita cu gustarele din astea.

Pupici si multa sanatate!

printze

Distribuie pe alte site-uri

Si Marina e fan castraveti murati si masline. Daca ii deschid frigiderul isi alege maslinele. Daca nu sunt prea sarate, cu ele nu ar trebuie sa fie nici o problema.

Castravetii sunt insa ceva mai greu de digerat, asa ca nu trebuie dati prea mult.

Si in nici un caz nu trebuie sa inlocuiasca mancarea!

Stiu, usor de zis. I-am luat Marinei in oras o portie de gratar de pui cu cartofi prajiti si castraveti murati. A gustat 2 cartofi, a scuipat carnea, dupa care a luat un castravecior murat si a rontait la el o ora!

Dar nu o pot condamna, ca si eu sunt dependenta de masline si castraveti murati![:D]

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

CLUBUL MURATURILOR!!

Si baietelul meu mananca castraveti si masline, in cantitati cat mai mari daca se poate. Eu insa am transformat castravetii in arma pentru mancare carnii. II tai o feliuta de castravete si in spate ascund carnea...pacalit mananca fripturica fara sa stie, sau cel putin asa imi place sa cred!!!

Am intrebat pediatra daca are voi si mi-a zis ca nu sunt probleme cu conditia ca masline sa fie nesarate iar castravetii sa nu fie in saramura. Daca sunt in saramura trebuie tinuti in apa citeva ore.

Anca si Ema[bonjovi]

Si noi papam muraturi si masline in loc de desert. [bis] Nu stiu cat e de bine, dar deocamdata nu am avut probleme. Fi`mea prefera o varza murata, dulciurilor, iar daca vede ca mancam, nu se poate sa nu manance si ea, ca iese scandal [alcool]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

noi suntem ceva mai mari - aproape 4 ani - dar suntem si noi fani muraturi si masline, parca nu chiar de la un an, ci de pe la 2 ani... dar le mancam combinate cu altceva, nu "goale", nici ca desert; ciorba ne place acra (o facem acrita cu bors de casa); eu prefer asa decat fan dulciuri si ciocolata...

si noi papam masline si castraveti pe post de desert!

am grija si cu salata,prima data pun mancarea si dupa ce vad ca a papat ceva pun si castronul cu salata.abia de mai mananca mancarea!la fel si cu muraturi,isi infige mana in borcanul cu castraveti si nu se mai da plecata pana nu are burta plina,maslinele le luam pe post de cips in fata tv!

"Unde esti tu Tepes, Doamne? /Ca punand mana pe ei, /Sa-i impartzi in doua cete, de nebuni si de misei, /Si in doua temnitzi large cu de-a sila sa-i aduni, /Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!"

Am observat ca fetitei mele ii plac maslinele pe la 10 luni, ii taiam o bucatica de maslina si o devora imediat. In acea perioada aveam 2 bone (aia veche pleca din tara si ii "preda gestiunea" celei noi) si intr-o seara cand am venit de la serviciu mi-au spus: vad draga ce-i plac maslinele fetitei, scoate samburele curat curat afara [ups]. Mi s-a facut rau cand am auzit, dar de atunci i-am dat si eu tot cu sambure [^]. De castraveti nu vrea sa se atinga, nici de paine [bang]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...