MaryP Publicat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Publicat Martie 28, 2006 Buna. De ceva timp (cam de 2 saptamani) am remarcat ca se petrece ceva ciudat in burtica mea; uneori bb-le (30 saptamani) parca loveste asa sacadat, la intervale scurte de timp, ca si cum pulseaza si aceste miscari tin mai mult timp, dupa care se opreste. Ma deranjeaza aceasta miscare a lui si nici nu o inteleg si mi-e teama sa nu fie ceva. Puteti sa ma lamuriti, va rog? NUNTA NOASTRA POZICI Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laureta Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Bebe sughitza Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Martie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Lauretaid="red"> esti mortala! [:-)))][:-)))][:-)))]M-am prapadit de ras! Sa dea Dumnezeu sa fie numai asta, dar mie nu mi se pare asa... NUNTA NOASTRA POZICI Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elyanne Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Cu siguranat sughite... stai linistita... toate am trecut prin asta... ne faceam probleme ca cine stie ce are bb... si aflam ca de fapt sughite. si sarcina usoaraEliana si [9cer] Elena – 23 octombrie 2004id="red">id="right">id="size1">S-a mai nascut o stea id="orange">[zana]id="right">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laureta Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Mary eu n am glumit.Este pe bune ca sughita si alte fete pot confirma.Si eu am avut acceasi miscari ritmice. Uite poti citi aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25788 Sarcina usoara Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Martie 28, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 intr-adevar! bebe e deja maricel si ii poti simti sughitul. Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaryP Postat Martie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 28, 2006 Ce ma bucur fetelor!!! Asa de bine e sa stii ce face! Si mai ales ca nu e nimic grav![flo] LAURETA!id="purple">Eu te crezusem! Nu de aceea am ras, ca nu te cred! M-a amuzat situatia ca eu ma perpeleam gandindu-ma ce oi fi avnd si tu mi-ai raspuns foarte simplu si amuzant "bebe sughita!" Iti multumesc ca mi-ai infrumusetat ziua si mi-ai indepartat temerile! NUNTA NOASTRA POZICI Maria si Razvan Mihai in burtica (29 saptamani) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marrycalu Postat Aprilie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Aprilie 17, 2006 Intradevar,bebe sughita,si din ce in ce mai des si mai tare in ultima perioada. [gravi]37 http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.