Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Diversificare cu succes... cum scoatem petele?

Recommended Posts

Dragele mele, noi am inceput diversificarea alimentatiei... este incantat, eu la fel, insa am o problema: babetica si body-ul patate de morcov (probabil acelasi efect il vor avea si marul, portocala si toate care vor urma...), azi am dat si prin jur putin, din dorinta de a baga singur lingurita in gura, care bineinteles a aterizat plina pe pantalonii lui!

Cu ce scoateti voi petele? sau ce alte smecherii folositi ca sa nu distrugeti toate hainele si nici sa nu schimbati copilul in "haine pentru masa"?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Hihihi si de abia ai inceput [:D].Sa vezi cum este cand mai creste o sa fie si mai multe pete[hot].

O solutie este babetzica in care se bag si manutzele e mai lata si lunga.In rest ... doar i dai papa cu grija,nu ai ce face.

Pofta buna si cat mai putine pete[:D]

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

Gandacel, si eu am avut aceeasi problema la inceputul diversificarii. Dar pe masura ce a trecut vremea m-am obisnuit cu ideea...asta este. Avem hainute separate de iesit afara....cu care nu mananca.

In rest eu ii spal hainutele in masina de spalat numai cu detergent...care ies ies, care nu...nu

Cresteti mari

TEo si BB Fulvia

Multumesc si de urari, si de raspunsuri!

Deci, pana la urma, voi avea mai multe randuri de haine de casa, care se vor transforma in haine de masa... [bang]

Lasa, ca trece si asta! Eu ma distrez oricum, sa vedem ce va spune tati... [alcool]

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...