Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

va rog, cum se pune smantana in ciorba?

Recommended Posts

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mihaela-p,

ciorba trebuie sa fie gata. O iei de pe foc si o lasi sa se racoresca un pic. Apoi, pui smantana intr-un castron si o amesteci, treptat cu zeama calda din ciorba, sa se incalzeasca si ea. Pe urma o poti amesteca in oala. In felul asta nu se va taia. E valabil si pentru ciorbele drese cu ou.

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by kisstherain999

La noi isi pune fiecare in farfurie cata smantana vrea atunci cand mananca. In felul asta nu risc sa se branzasca si nici sa se altereze prea repede.id="Comic Sans MS">id="purple">kiss [pup]"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

id="quote">id="quote">Si noi facem la fel. Unora nici nu le place cu smantana, asa ca pot alege.Cristina, mama lui Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002

a fost un experiment.am luat brocoli si ciupercute ca sa fac ceva legume pentru orez si peste (o tentativa de mancare thailandeza...)si mi-au ramas, asa ca m-am gandit ca ar arata bine o ciorba alba de la smantana in care plutesc ciupercute,morcov si brocoli.

am prajit putina ceapa,am stins cu apa, am adaugat ciupercutele,le-am calit putin cu ceapa,am adaugat morcovul si mult mai tarziu,broccoli,care nu trebuie lasat prea mult la fiert.dupa ce s-au fiert ,le-am luat de pe foc,am adaugat smantana,dar greseala a fost ca nu am amestecat cu ciorba inainte sa o pun in ciorba si a iesit putin grunjoasa, apoi praf de usturoi. a iesit un fel de ciorba de burta cu legume colorate...

nu stiu sa fac ciorba de burta,desi imi place gustul,mai putin burta,pe care nu o mananca niciodata, asa ca acesta a fost un compromis fara carne

va multumesc celor care mi-ati raspuns,o sa incerc data viitoare

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...