Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Medicamentele din aloe vera

Recommended Posts

Buna mamici!

Am si eu o intrebare pt cele care stiu de medicamentele naturiste pe baza de aloe vera. Cat de bune sunt ,mai ales pt un copil de 2 ani? Dau rezultate mai bune decat cele din farmacii?Ati dat copiilor vostri asa ceva?

Va pun aceasta intrebare ca 3 dr-i pe care i-am consultat [in particular], ma intreaba daca nu vreau sa incerc si un produs pe baza de aloe pt copil .Mi s-aintamplat de 3 ori si la dermatologie si la O.R.L si astazi la pediatrie .Sunt medici de la diferite clinici .Este un mod de afacere ,sau pur si simplu sunt produsele atat de bune?

Claudia[vampa]si puiul ei Tomita[poc]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai in primul rand tratamentul pentru ce e ? sotul meu a luat pentru stomac (inceput de ulcer) si au fost prea puternice.... am mai auzit pareri cum ca ar atenua de fapt simptomele sau ar stopa evolutia bolii dar nu o trateaza.

Noi folosim cu succes lotiunea pt uz extern de la Aloe Vera si suntem foarte multumiti de ea.

Melania [fetita](14.01.20050 si mama

[bum]http://photos.yahoo.com/cofratu

I-am facut testul nazal si are stafilococul pneumoniae .Are 2 ani si acest stafilococ este sensibil la 2 antibiotice care nu are voie sa le ia pt ca este prea mic pt ele .Am consultat un medic pediatru de la o clinica si mi-a propus un tratament pe baza de propolis , laptisor de matca si aloe vera .Eu i l-as cumpara dar nu stiu cat si-ar face efectul la problema care o are copilul .Dr ne-a asigurat ca intr-o luna , cu acest tratament ar trebui sa nu mai aiba acest stafilococ .

Claudia daca e la recomandarea medicului de ce sa nu i-l dai ? mai ales ca e naturist !rau nu cred ca are cum sa-i faca. Parerea mea e sa incerci.

Alinutza id="red">la ce ai folosit lotiunea pt uz extern de la Aloe Vera ?de ai constatat ca nu e de folos ?daca nu sunt indiscreta ?

Melania[fetita] (14.01.2005) si mama

[bum]http://photos.yahoo.com/cofratu

Fetelor ,cred ca o sa i-l cumpar saptamana viitoare si o sa-l incerc timp de o luna cat a zis medicul .V-am intrebat ca pur simplu mi s-a parut putin dubios ca numai dr-ii particulari mi-au recomandat produsele cu aloe .

melania, solutia ptr uz extern impreuna cu pasta de dinti a folosit o sotul ptr gingivita (asta era tratamentul complet recomandat de ei.....fara nici un efect insa)

tu la ce o folosesti?

iar cremele...mi s a inrosit fata de la ele

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)

http://community.webshots.com/user/alinutzza77

eu le dau si asta ca m-a albit homeopatu`. este un produs american, am uitat firma da` costa 750.000 lei/litru. nu i-as fi dat daca nu stateam de vorba cu cineva care daduse fetei si era foarte multumita de produsul respectiv. la ai mei copii inca nu a observat efecte miraculoase, da` mai astept...

Carmenid="red">,Ilincaid="purple">&Ionut id="green">

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

hai sa m abag si eu!

eu zic sa fiti prudente cu produsele astea, mama mea aluat acum cativa ani pentru diverse boli un tratament complet pe baza de aloe, la vremea aia a dat vreo 6 mil pe tratamentul pe o luna parca , ma rog ea lua multe si concluzia a fost ca mai tare au dato peset cap, asa ca a sfarsit internata in spital, si in ziua de azi mai are pastilele respective, gelul l-a aruncat de mult, dar nu e obligatoriu sa pateasca si altcineva la fel, stiu pe cineva care facea acest tratament pt psoriazis si i s-au diminuat mult petele.

Pai eu cred ca medicii respectivi sunt distribuitori de produse de aia le recomanda

asta e parerea mea ....doar o parere

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...